Ilmaista puheaikaa vanhemmille

on

Tiedätkö, mitä lapsesi tekevät vapaa-aikanaan? Entä mitä naapurin lapset tekevät? Onko murrosikäisen kanssa kommunikointi vaikeaa? Saavatko lapsesi ystävät aina enemmän vapauksia kuin lapsesi? Viettävätkö lapsesi paljon aikaa internetissä?

Onpa vastauksesi kysymyksiin kyllä tai ei, olet tervetullut Herttoniemen yhteiskoululla (Hiihtomäentie 43) maanantaina 14.4. klo 18–20 järjestettävään keskusteluiltaan päivittämään tietoja ja jakamaan kokemuksia muiden vanhempien kanssa. Aihepiirit liittyvät kysymyksiin, joita on tullut esille keskusteluissa vanhempien kanssa mm. viime syksyn alueellisessa vanhempainillassa.

Esillä myös mahdollisesti vanhemmille myöhemmin keväällä järjestettävä kävelykierros kohteena alueen nuorten suosituimmat kokoontumispaikat.

Lisätietoja: Klaari Helsinki, Leena Koskivirta, p. 050 304 6369

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s