Värikäs Itä la 8.9.2007 kello 12-15

on

Koko perheen tapahtuma tarjoaa värikästä ohjelmaa, tanssia, musiikkia ja työpajoja sekä makuja maailmalta. Tapahtuma järjestetään Stoan aukiolla, huonon ilman sattuessa tapahtuma siirtyy Stoan aulaan ja teatterisaliin.

Tapahtuman järjestävät: Helsingin kaupungin sosiaalivirasto, kulttuuriasiainkeskus, nuorisoasiainkeskus, Itäkeskuksen kirjasto, liikuntavirasto, Vartiokylän seurakunta, Kassandra ry, SPR Itä-Helsingin osasto, Suomen Pakolaisapu ry/Järjestöhautomoprojekti ja Plan Suomi Säätiö.

Tilaisuuteen on ilmainen pääsy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s