Valtakunnallisen kriisipuhelimen hyväksi

on

Vuosina 1997-2006 Valtakunnalliseen kriisipuhelimeen on soitettu yli miljoona kertaa. Vain kolmasosaan tästä on pystytty vastaamaan; lähes 410 000 ihmisen hätää on kuitenkin kuunneltu ja hädässä on myös autettu. Ensimmäisen kerran lähes 40 vuoteen Suomen Mielenterveysseura joutui viime kesänä sulkemaan kriisipalvelunsa kahdeksi viikoksi.

Tukikeikka
Tiistaina 11.9.07 järjestetään tukikeikka kriisipuhelimen ja Lasten ja Nuorten Ensihuoltolaitoksen hyväksi. Tapahtumapaikkana on ravintola Virgin Oil (Mannerheimintie 5, Hki), showtime klo 19-01 ja liput 10 euroa. Ikäraja 18-v ja lippuja myydään paikan päällä sekä Tiketistä. Keikalla mukana mm. Pelle Miljoona 1980, Tumppi & Problems, Erja Lyytinen band, Näkä & Co ym..

Keräys
Keikka käynnistää koko loppuvuoden kestävän keräyksen Valtakunnallisen kriisipuhelimen hyväksi. Työtä voi tukea lahjoittamalla varoja Mielenterveysseuran keräystilille 800011-67629 (mainitse kriisipuhelin) tai soittamalla numeroihin 0600 412 010 / 10 euroa + pvm tai 0600 412 011 / 5 euroa + pvm.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s