Shakkia verkossa

on

Verkossa on mainio sivusto, jossa shakkia voi pelata ystävien ja tuttujen kanssa tai sitten kenen hyvänsä kanssa ympäri maailmaa. Saitti on ilmainen, mutta sisältää mainoksia, jotka eivät kuitenkaan ole kovin häiritseviä. Mainokset saa kyllä pois, mutta se edellyttää palvelun tilaamista. Tilaajalla on kyllä muitakin etuja mm. rajaton samanaikaisten pelien määrä. Ei-tilaajille samanaikaisten pelien määrä on rajattu kuuteen. Sepä kyllä harrastajalle yleensä riittääkin. Käykää tutustumassa. Ehkä saamme jonain päivänä yhdistykseenkin shakkikerhon.

www.redhotpawn.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s