Maailma kylässä Kaisaniemen puistossa 26.-27.5.

on

Kaiken maailman kulttuurit kohtaavat Kaisaniemen puistossa toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Tarjolla on musiikkia, taidetta, toimintaa, maailmankuvia ja mahdollisuuksia lauantaina 26.5. kello 12-20 ja sunnuntaina 27.5. kello 12-18. Sopii ehdottomasti kaikille eikä muuten maksa mitään.

Maailma kylässä -festivaalin pääjärjestäjä on Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepa. Muita yhteistyökumppaneita on festivaalilla mukana yli 250: runsaat 200 kansalaisjärjestöä sekä oppilaitoksia, museoita, viranomaisia ja yrityksiä.

Tarkemmat tiedot tapahtuman kotisivuilta: http://www.maailmakylassa.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s