Kevyeen liikenteen Reittiopas

on

tiistai, toukokuu 15, 2007
Kevyeen liikenteen Reittiopas

YTV:n suositun Reittioppaan neuvot palvelevat jatkossa myös polkupyöräilijöitä. Pyöräilyosioon pääsee klikkaamalla keltaista polkupyöräkuvaketta osoitteessa www.ytv.fi/reittiopas tai menemällä osoitteeseen http://kevytliikenne.ytv.fi/.

Kevyen liikenteen reittejä voi hakea kartalta osoittamalla tai katuosoitteen perusteella. Reittioppaan suosittama reitti kulkee kevyen liikenteen väylää pitkin, jos sellainen on käytössä. Muilla osuuksilla matka etenee tavallisia katuja pitkin. Käyttäjällä on myös mahdollisuus hakea suorinta reittiä ilman kevyen liikenteen väylien suosimista. Palvelun osoitehaun piirissä olevat katuosoitteet rajoittuvat YTV-alueen eli Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan sekä Keravan alueille.

Kevyen liikenteen Reittioppaasta on hyötyä myös muille kuin polkupyörällä liikkuville. Oppaasta selviää muutamalla painalluksella myös pääkaupunkiseudun noin 2500 liikuntapaikan sijainti aina kalliokiipeilypaikkoja ja koirapuistoja myöden.

Kevyen liikenteen Reittioppaassa kokeillaan joukkoliikenteen Reittioppaasta poikkeavaa karttasovellusta, jossa näkymäksi on mahdollisuus valita myös satelliittikuvaa.

Kevyen liikenteen Reittioppaasta kerätään palautetta sekä itse verkkopalvelusta että reiteistä. Kevyen liikenteen väylien kunnossapitoa koskevaa palautetta voi antaa Reittioppaan kautta suoraan Helsingin kaupungin rakennusvirastolle osoittamalla kunnostusta vaativaa paikkaa kartalta ja kirjoittamalla lomakkeeseen tarvittavat huomiot. Myös muiden kaupunkien väyliä koskevat palautteet toimitetaan kunnossapitäjille tiedoksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s