www.ilmanlaatu.fi

on

Suomen ilmanlaatua voi nyt seurata reaaliaikaisesti uuden, valtakunnallisen verkkopalvelun avulla. Palvelu kokoaa yhteen eri mittaajien tuottaman tiedon Suomessa ennennäkemättömällä tavalla. Kaikille avoin, ilmainen verkkopalvelu on julkistettu osoitteessa www.ilmanlaatu.fi.

Ilmanlaatuportaali tarjoaa kansalaisille, tiedotusvälineille, viranomaisille ja asiantuntijoille tietoa muun muassa ilmansaasteista ja ilmanlaadun mittaamisesta. Portaali antaa kunnille mahdollisuuden toimittaa kansalaisille ajantasaisia tietoja ilmanlaadusta. Se parantaa myös muiden viranomaisten valmiuksia toimia ja antaa ohjeita poikkeuksellisissa ilmanlaatutilanteissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s