Itä-Helsinki on mainettaan parempi

on

Kun nyt on niin, että meillä ihmisillä identiteetti vahvasti linkittyy siihen paikkaan missä asumme, niin oli virkistävää lukea aamun Hesarin mielipidepalstalta Krister Sanmarkin kirjoitus. Kirjoitus on otsikoitu hieman tylsästi yllä olevalla otsikolla, mutta lukekaa kirjoitus, se on hauska. Allekirjoittanutta varsinkin huvitti vanhan tarinan sokeasta miehestä ja norsusta käyttäminen kirjoituksen yhteydessä. Aivan totta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s