Herttoniemen kotisivujen tiedotustilaisuus 13.3.

on

Herttoniemi-seura järjestää Herttoniemen kotisivujen tiedotustilaisuuden tiistaina 13.3. klo 18-20 Työväenopiston Silkkikutomon atk-luokassa (Laivalahdenkatu 2-4). Tilaisuus on tarkoitettu kaikille sivuista kiinnostuneille ihmisille ja alueella toimiville tahoille. Tilaisuudessa keskustellaan siitä, mitä hyötyä sivuista voi olla ja miten ne saadaan yhä paremmin palvelemaan kaikkia tiedotus- ja verkostoitumiskanavana. Klo 19 alkaen voi myös opetella tekemään uutisia ja tapahtumailmoituksia sivuille ihan itse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s