Tukihenkilöitä haetaan

on

Haemme vapaaehtoisesta tukihenkilötoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä mukaan Lapinlahden alueella sijaitsevan Koivulatalon toimintaan. Koivula valmentaa 20 nuorta kuntoutujaa itsenäiseen elämään. Tukihenkilönä voi toimia asianomaisen koulutuksen käynyt henkilö. Tukihenkilötoiminta on palkitsevaa, yksin ei myöskään tarvitse toimia, vaan muut tukihenkilöt sekä Koivulan työntekijät auttavat ja opastavat. Tule kuulemaan asiasta lisää Ankkuriin tiistaina 15. päivä klo 17.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s