Puutarha

http://thinkmaya.com/?biorer=rencontre-fille-tetouan&53c=aa Yhdistyksellä oli Vartiosaaressa puutarhapalsta, josta luovuttiin 2013, kun joukostamme uupui innokas puutarhuri,joka olisi jaksanut ylläpitää ja huoltaa palstaa.

Viagra where can i buy in Henderson Nevada Palstalla olemme viljelleet mm. punajuuria, retiisejä, vihersalaatteja, tilliä, sipuleja, avomaankurkkuja, pyöreitä porkkanoita, perunoita, kurpitsoja, raparperia ja yrttejä. Yhden aarin alalle mahtui myös mustaherukka- ja vadelmapensaita.

go site Nyt innokkaat viherpeukalot ovat voineet hoitaa Trissanin kukkaistutuksia, ryytimaata ja maisemoida muutenkin yhdistyksen omia nurkkia saaressa. Kaikille innokkaille on löytynyt hommaa.

click Vastaanotamme lahjoituksina mielellämme hyötykasvien ja yrttien siemeniä, taimia ja marjapensaita tai hedelmäpuita.

http://asiabettors.com/?prestiee=forum-site-de-rencontre&3ca=22 Yhdessä tekeminen puutarhan tiimoilta on erityisen hauskaa. Vartiosaaren moninainen luonto on myös tutustumisen arvoinen.

go to site