Kiekko

http://gatehousegallery.co.uk/?myka=www-optionrally-com-login&1a2=e7 MieTo on vuokrannut Helsingin kaupungilta toimitilan nimeltään Kiekko(Trissan) Vartiosaaresta.  Kiekko sijaitsee Vartiosaaren pohjoiskärjessä vastapäätä Tammisaloa.

go Siellä riittää   Mielekästä Toimintaa polttopuiden teosta ja saunan lämmittämisestä grillailuun ja tsillailuun. Vartiosaaren puolella riittää myös katseltavaa vaikkapa tutustumalla luontopolun varrella oleviin nähtävyyksiin. (Vartiosaaren kartta).

review of binary options trading signals Kesäaikaan Kiekolle kuljetaan pääsääntöisesti siten, että  osallistujat haetaan Buster veneellä Airorannasta.

Vuokraaminen

go Toimitila Kiekkoa vuokrataan ainoastaan MieTon jäsenille sekä yhteistyökumppaneille ja yhdistyksille, jotka ovat yhteisöjäseninä MieTo ry:ssä. Jäsenmaksu vuodelle 2018 tulee olla maksettuna.

go site Kesän 2018 tilavuokrauksen varaukset perjantaina 13.4.2018 klo 14-16 välisenä aikana numerosta 041 4357165 tai sähköpostitse ritva.kima@gmail.com. Varaukset huomioidaan aikajärjestyksessä.

http://www.segway.fi/?kastoto=bin%C3%A4re-option-tutorial&587=96 Hinnasto oheispalveluineen ja varausohjeet vuodelle 2018 ovat oheisissa liitteissä.

source link Kiekko maksut 2018

click Kiekon varauskäytännöt ja säännöt 2018

http://www.sme-ae.it/?bioske=opzioni-binarie-al-raddoppio&c31=ef  

trend opzioni binarie come fare soldi veloci  

Airorannasta, Tammisalosta saa soutuveneen käyttöönsä varauksen ajaksi. Avaimen palautuksesta sovimme erikseen.

Kuljetuksesta saareen moottoriveneellä peritään maksu voimassaolevan hinnaston mukaan(v.2018  30€/vienti tai nouto).

HUOM! Varaajalle kuuluu  loppusiivous ja roskien pois vienti saaresta. Loppusiivouksen voi nyt myös ostaa Mieto ry:n palveluna hintaan 40€.

 

Kuvia kiekosta

mökki2009

MieTon toimitila Kiekko Vartiosaaressa