Kiekko

bilbao dating MieTo on vuokrannut Helsingin kaupungilta toimitilan nimeltään Kiekko(Trissan) Vartiosaaresta.  Kiekko sijaitsee Vartiosaaren pohjoiskärjessä vastapäätä Tammisaloa.

site de rencontre efficace et gratuit Siellä riittää   Mielekästä Toimintaa polttopuiden teosta ja saunan lämmittämisestä grillailuun ja tsillailuun. Vartiosaaren puolella riittää myös katseltavaa vaikkapa tutustumalla luontopolun varrella oleviin nähtävyyksiin. (Vartiosaaren kartta).

http://www.horse-previews.com/misisipoi/3653 Kesäaikaan Kiekolle kuljetaan pääsääntöisesti siten, että  osallistujat haetaan Buster veneellä Airorannasta.

Vuokraaminen

como conseguir citas por internet Toimitila Kiekkoa vuokrataan ainoastaan MieTon jäsenille sekä yhteistyökumppaneille ja yhdistyksille, jotka ovat yhteisöjäseninä MieTo ry:ssä. Jäsenmaksu vuodelle 2018 tulee olla maksettuna.

single velbert kostenlos Kesän 2018 tilavuokrauksen varaukset torstaina 17.5.2018 klo 17-18 välisenä aikana numerosta 050 313 6764  Jussi Hautala

guadagnare trading binario italia Tekstiviestikin käy.  Varaukset huomioidaan aikajärjestyksessä.

femme cherche amitiГ© Hinnasto oheispalveluineen ja varausohjeet vuodelle 2018 ovat oheisissa liitteissä.

conocer mujeres ucranianas Kiekon varauskäytännöt ja säännöt 2018

Kiekko maksut 2018.

 

Airorannasta, Tammisalosta saa soutuveneen käyttöönsä varauksen ajaksi. Avaimen palautuksesta sovimme erikseen.

Kuljetuksesta saareen moottoriveneellä peritään maksu voimassaolevan hinnaston mukaan(v.2018  30€/vienti tai nouto).

HUOM! Varaajalle kuuluu  loppusiivous ja roskien pois vienti saaresta. Loppusiivouksen voi nyt myös ostaa Mieto ry:n palveluna hintaan 40€.

 

Kuvia kiekosta

mökki2009

MieTon toimitila Kiekko Vartiosaaressa