Kiekko

rencontre el james MieTo on vuokrannut Helsingin kaupungilta toimitilan nimeltään Kiekko(Trissan) Vartiosaaresta.  Kiekko sijaitsee Vartiosaaren pohjoiskärjessä vastapäätä Tammisaloa.

http://www.radio106.co.il/lepestok/2300 Siellä riittää   Mielekästä Toimintaa polttopuiden teosta ja saunan lämmittämisestä grillailuun ja tsillailuun. Vartiosaaren puolella riittää myös katseltavaa vaikkapa tutustumalla luontopolun varrella oleviin nähtävyyksiin. (Vartiosaaren kartta).

http://metodosalargarpene.es/ebioer/5005 Kesäaikaan Kiekolle kuljetaan pääsääntöisesti siten, että  osallistujat haetaan Buster veneellä Airorannasta.

Vuokraaminen

http://racingcitychorus.org/filmo/4550 Toimitila Kiekkoa vuokrataan ainoastaan MieTon jäsenille sekä yhteistyökumppaneille ja yhdistyksille, jotka ovat yhteisöjäseninä MieTo ry:ssä. Jäsenmaksu vuodelle 2019 tulee olla maksettuna.

buy Viagra 130 mg in Lansing Michigan Kesän 2019 tilavuokrauksen varaukset keskiviikkona 24.4 klo 12-14 välisenä aikana numerosta 050 313 6764  Jussi Hautala

http://prettytallstyle.com/birkof/3202 Tekstiviestikin käy.  Varaukset huomioidaan aikajärjestyksessä.

from this source Hinnasto oheispalveluineen ja varausohjeet vuodelle 2019 ovat oheisissa liitteissä.

in the usa what percentage of workplace dating relationships result in marriage Kiekon varauskäytännöt ja säännöt 2019

Kiekko maksut 2019

Airorannasta, Tammisalosta saa soutuveneen käyttöönsä varauksen ajaksi. Avaimen palautuksesta sovimme erikseen.

Kuljetuksesta saareen moottoriveneellä peritään maksu voimassaolevan hinnaston mukaan(v.2019  30€/vienti tai nouto).

HUOM! Varaajalle kuuluu  loppusiivous ja roskien pois vienti saaresta. Loppusiivouksen voi nyt myös ostaa Mieto ry:n palveluna hintaan 40€.

Kuvia kiekosta

mökki2009

MieTon toimitila Kiekko Vartiosaaressa