Kiekko

rencontre el james MieTo on vuokrannut Helsingin kaupungilta toimitilan nimeltään Kiekko(Trissan) Vartiosaaresta.  Kiekko sijaitsee Vartiosaaren pohjoiskärjessä vastapäätä Tammisaloa.

http://www.radio106.co.il/lepestok/2300 Siellä riittää   Mielekästä Toimintaa polttopuiden teosta ja saunan lämmittämisestä grillailuun ja tsillailuun. Vartiosaaren puolella riittää myös katseltavaa vaikkapa tutustumalla luontopolun varrella oleviin nähtävyyksiin. (Vartiosaaren kartta).

http://metodosalargarpene.es/ebioer/5005 Kesäaikaan Kiekolle kuljetaan pääsääntöisesti siten, että  osallistujat haetaan Buster veneellä Airorannasta.

Vuokraaminen

http://racingcitychorus.org/filmo/4550 Toimitila Kiekkoa vuokrataan ainoastaan MieTon jäsenille sekä yhteistyökumppaneille ja yhdistyksille, jotka ovat yhteisöjäseninä MieTo ry:ssä. Jäsenmaksu vuodelle 2019 tulee olla maksettuna.

buy Viagra 130 mg in Lansing Michigan Kesän 2019 tilavuokrauksen varaukset keskiviikkona 24.4 klo 12-14 välisenä aikana numerosta 050 313 6764  Jussi Hautala

http://prettytallstyle.com/birkof/3202 Tekstiviestikin käy.  Varaukset huomioidaan aikajärjestyksessä.

jamie walker of sarasota fl dating site Hinnasto oheispalveluineen ja varausohjeet vuodelle 2019 ovat oheisissa liitteissä.

http://www.bicialpedrete.es/?okno=como-ligar-con-hombres-casados&7ce=f6 Kiekon varauskäytännöt ja säännöt 2019

Kiekko maksut 2019

Airorannasta, Tammisalosta saa soutuveneen käyttöönsä varauksen ajaksi. Avaimen palautuksesta sovimme erikseen.

Kuljetuksesta saareen moottoriveneellä peritään maksu voimassaolevan hinnaston mukaan(v.2019  30€/vienti tai nouto).

HUOM! Varaajalle kuuluu  loppusiivous ja roskien pois vienti saaresta. Loppusiivouksen voi nyt myös ostaa Mieto ry:n palveluna hintaan 40€.

Kuvia kiekosta

mökki2009

MieTon toimitila Kiekko Vartiosaaressa