Kiekko

online chat dating website MieTo on vuokrannut Helsingin kaupungilta toimitilan nimeltään Kiekko(Trissan) Vartiosaaresta.  Kiekko sijaitsee Vartiosaaren pohjoiskärjessä vastapäätä Tammisaloa.

flirter sur le net Siellä riittää   Mielekästä Toimintaa polttopuiden teosta ja saunan lämmittämisestä grillailuun ja tsillailuun. Vartiosaaren puolella riittää myös katseltavaa vaikkapa tutustumalla luontopolun varrella oleviin nähtävyyksiin. (Vartiosaaren kartta).

dieseriösesten und besten händler für binäreoptionen Kesäaikaan Kiekolle kuljetaan pääsääntöisesti siten, että  osallistujat haetaan Buster veneellä Airorannasta.

Vuokraaminen

go to link Toimitila Kiekkoa vuokrataan ainoastaan MieTon jäsenille sekä yhteistyökumppaneille ja yhdistyksille, jotka ovat yhteisöjäseninä MieTo ry:ssä. Jäsenmaksu vuodelle 2018 tulee olla maksettuna.

see Kesän 2018 tilavuokrauksen varaukset torstaina 17.5.2018 klo 17-18 välisenä aikana numerosta 050 313 6764  Jussi Hautala

http://energocredit.am/sdsd/5925 Tekstiviestikin käy.  Varaukset huomioidaan aikajärjestyksessä.

follow Hinnasto oheispalveluineen ja varausohjeet vuodelle 2018 ovat oheisissa liitteissä.

http://www.idfopoitiers.fr/maskoer/1830 Kiekon varauskäytännöt ja säännöt 2018

http://uetd-hessen.de/?deuir=online-kostenlos-flirten&706=74 Kiekko maksut 2018.

enter  

Airorannasta, Tammisalosta saa soutuveneen käyttöönsä varauksen ajaksi. Avaimen palautuksesta sovimme erikseen.

Kuljetuksesta saareen moottoriveneellä peritään maksu voimassaolevan hinnaston mukaan(v.2018  30€/vienti tai nouto).

HUOM! Varaajalle kuuluu  loppusiivous ja roskien pois vienti saaresta. Loppusiivouksen voi nyt myös ostaa Mieto ry:n palveluna hintaan 40€.

 

Kuvia kiekosta

mökki2009

MieTon toimitila Kiekko Vartiosaaressa