Kiekko

http://lesmandarines.fr/?qwerty=handel-mit-binäroptionen MieTo on vuokrannut Helsingin kaupungilta toimitilan nimeltään Kiekko(Trissan) Vartiosaaresta.  Kiekko sijaitsee Vartiosaaren pohjoiskärjessä vastapäätä Tammisaloa.

Siellä riittää   Mielekästä Toimintaa polttopuiden teosta ja saunan lämmittämisestä grillailuun ja tsillailuun. Vartiosaaren puolella riittää myös katseltavaa vaikkapa tutustumalla luontopolun varrella oleviin nähtävyyksiin. (Vartiosaaren kartta).

Kesäaikaan Kiekolle kuljetaan pääsääntöisesti siten, että  osallistujat haetaan Buster veneellä Airorannasta.

Vuokraaminen

Toimitila Kiekkoa vuokrataan ainoastaan MieTon jäsenille sekä yhteistyökumppaneille ja yhdistyksille, jotka ovat yhteisöjäseninä MieTo ry:ssä. Jäsenmaksu vuodelle 2017 tulee olla maksettuna.

http://thesportsinjuryclinic.org/?author=32 Kesän 2017 tilavuokrauksen varaukset torstaina 13.4.2017 klo 14-18 välisenä aikana numerosta 041 4357165.

http://creatingsparks.com.gridhosted.co.uk/?endonezit=best-books-on-binary-options-trading' Hinnasto oheispalveluineen ja varausohjeet vuodelle 2017 ovat oheisissa liitteissä.

http://mjoedsgn.com/?ktrue=www-bdswiss-com-trade&498=f2 Kiekko maksut 2017

opzioni digitali deposito minimo 50  

metodo binario trading Kiekon varauskäytännöt ja säännöt 2017

http://www.tentaclefilms.com/?yutie=opzioni-digitali-le-iene&212=26  

 

Airorannasta, Tammisalosta saa soutuveneen käyttöönsä varauksen ajaksi. Avaimen palautuksesta sovimme erikseen.

Kuljetuksesta saareen moottoriveneellä peritään maksu voimassaolevan hinnaston mukaan(v.2017  30€/vienti tai nouto).

HUOM! Varaajalle kuuluu  loppusiivous ja roskien pois vienti saaresta. Loppusiivouksen voi nyt myös ostaa Mieto ry:n palveluna hintaan 40€.

 

Kuvia kiekosta

mökki2009

MieTon toimitila Kiekko Vartiosaaressa