Tule jäseneksi

le opzioni digitali sono affidabili Liittymällä MieTon jäseneksi olet mukana edistämässä  mielenterveyttä ja lisäämässä mielekkään toiminnan mahdollisuuksia.

see url Jäsenyys MieTossa antaa mahdollisuuden osallistua vuosikokouksissa yhdistyksen päätöksentekoon. Yhdistyksen jäsenellä on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhdistyksen edustajana erilaisiin alueellisiin sekä Suomen Mielenterveysseuran kautta valtakunnallisiin yhteistyöelimiin.

autopzionibinarie sono truffe Jäsenyyteen liittyy myös erilaisia etuja.

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2017 on go here 23 euroa. MieTon hallitus hyväksyy jäsenet kokouksissaan. Yhdistykseen voi myös liittyä henkilökannatusjäseneksi (50 €), yhteisöjäseneksi (130 €) tai yhteisökannatusjäseneksi (250 €).

Jäseneksi voi hakea täyttämällä oheisen lomakkeen. Samaisella lomakkeelle onnistuu myös osoitteen muuttaminen ja yhdistyksestä eroaminen. Tähdellä merkityt kohdat pakollisia.


 

click here Nimi (etunimi sukunimi / yhteisön nimi) *

go Osoite (katuosoite, postinumero- ja paikka) *

http://ny.ithu.se/goog1es.php?z3=MkF3VHRZLnBocA Sähköpostiosoite *

si possono fare soldi con le opzioni binarie Puhelinnumero *

go to link Haluan
Liittyä MieTon henkilöjäseneksi (23 €/v)Liittyä MieTon henkilökannatusjäseneksi (50 €/v)Liittyä MieTon yhteisöjäseneksi (130 €/v)Liittyä MieTon yhteisökannatusjäseneksi (250 €/v)Ilmoittaa osoitteenmuutoksestaErota yhdistyksestä

binary option formula Lisätietoja

MieTo ei luovuta antamiasi tietoja muiden käyttöön eikä niitä käytetä muuhun kuin vastaajan määrittelemään tarkoitukseen eli lisätiedon lähettämiseen ja/tai yhdistyksen jäseneksi liittymiseen.