Tule jäseneksi

http://palaceestate.ro/properties/aviatorilor-superb-interwar-villa-for-rent-diplomatic-residence-or-company-hq-cp439764/ Liittymällä MieTon jäseneksi olet mukana edistämässä  mielenterveyttä ja lisäämässä mielekkään toiminnan mahdollisuuksia.

http://serezin-du-rhone.fr/pifpaxys/6121 Jäsenyys MieTossa antaa mahdollisuuden osallistua vuosikokouksissa yhdistyksen päätöksentekoon. Yhdistyksen jäsenellä on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhdistyksen edustajana erilaisiin alueellisiin sekä Suomen Mielenterveysseuran kautta valtakunnallisiin yhteistyöelimiin.

http://divipiso.com/rtyre/4285 Jäsenyyteen liittyy myös erilaisia etuja.

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2018 on watch 23 euroa. MieTon hallitus hyväksyy jäsenet kokouksissaan. Yhdistykseen voi myös liittyä henkilökannatusjäseneksi (50 €), yhteisöjäseneksi (130 €) tai yhteisökannatusjäseneksi (250 €).

Jäseneksi voi hakea täyttämällä oheisen lomakkeen. Samaisella lomakkeelle onnistuu myös osoitteen muuttaminen ja yhdistyksestä eroaminen. Tähdellä merkityt kohdat pakollisia.


 

click here Nimi (etunimi sukunimi / yhteisön nimi) *

primi rudimenti di trading di opzioni binarie Osoite (katuosoite, postinumero- ja paikka) *

follow site Sähköpostiosoite *

go site Puhelinnumero *

enter Haluan
Liittyä MieTon henkilöjäseneksi (23 €/v)Liittyä MieTon henkilökannatusjäseneksi (50 €/v)Liittyä MieTon yhteisöjäseneksi (130 €/v)Liittyä MieTon yhteisökannatusjäseneksi (250 €/v)Ilmoittaa osoitteenmuutoksestaErota yhdistyksestä

go site Lisätietoja

MieTo ei luovuta antamiasi tietoja muiden käyttöön eikä niitä käytetä muuhun kuin vastaajan määrittelemään tarkoitukseen eli lisätiedon lähettämiseen ja/tai yhdistyksen jäseneksi liittymiseen.