Tule jäseneksi

http://adetacher.com/misroe/jisdr/1679 Liittymällä MieTon jäseneksi olet mukana edistämässä  mielenterveyttä ja lisäämässä mielekkään toiminnan mahdollisuuksia.

Jäsenyys MieTossa antaa mahdollisuuden osallistua vuosikokouksissa yhdistyksen päätöksentekoon. Yhdistyksen jäsenellä on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhdistyksen edustajana erilaisiin alueellisiin sekä Suomen Mielenterveysseuran kautta valtakunnallisiin yhteistyöelimiin.

Jäsenyyteen liittyy myös erilaisia etuja.

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2018 on conocer hombres en barcelona 23 euroa. MieTon hallitus hyväksyy jäsenet kokouksissaan. Yhdistykseen voi myös liittyä henkilökannatusjäseneksi (50 €), yhteisöjäseneksi (130 €) tai yhteisökannatusjäseneksi (250 €).

Jäseneksi voi hakea täyttämällä oheisen lomakkeen. Samaisella lomakkeelle onnistuu myös osoitteen muuttaminen ja yhdistyksestä eroaminen. go to site Tähdellä merkityt kohdat pakollisia.


 

https://www.gemeinde-stammham.de/destolo/1698 Nimi (etunimi sukunimi / yhteisön nimi) *

methods of radioactive dating Osoite (katuosoite, postinumero- ja paikka) *

go site Sähköpostiosoite *

site de rencontre homme noir et femme blanche Puhelinnumero *

speed dating for geeks Haluan
Liittyä MieTon henkilöjäseneksiLiittyä MieTon henkilökannatusjäseneksiLiittyä MieTon yhteisöjäseneksiLiittyä MieTon yhteisökannatusjäseneksiIlmoittaa osoitteenmuutoksestaErota yhdistyksestä

enter site Lisätietoja

http://oaklearners.ca/?pimakerey=site-de-rencontre-edates-avis&d8c=08 Tallentaminen & lähettäminen *
MieTo ei luovuta antamiasi tietoja muiden käyttöön eikä niitä käytetä muuhun kuin vastaajan määrittelemään tarkoitukseen eli yhteydenottoa varten ja/tai yhdistyksen jäseneksi liittymiseen. Yhteystiedot lähetetään eteenpäin yksittäisenä sähköpostiviestinä. Tiedot eivät tallennu tietokantaan. Sähköpostiviestit poistetaan säännöllisesti.

Hyväksyn tietojeni säilyttämisen yhteydenottoa varten