Tule jäseneksi

Liittymällä MieTon jäseneksi olet mukana edistämässä  mielenterveyttä ja lisäämässä mielekkään toiminnan mahdollisuuksia.

Jäsenyys MieTossa antaa mahdollisuuden osallistua vuosikokouksissa yhdistyksen päätöksentekoon. Yhdistyksen jäsenellä on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhdistyksen edustajana erilaisiin alueellisiin sekä Suomen Mielenterveysseuran kautta valtakunnallisiin yhteistyöelimiin.

Jäsenyyteen liittyy myös erilaisia etuja.

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2018 on rencontre region charleroi 23 euroa. MieTon hallitus hyväksyy jäsenet kokouksissaan. Yhdistykseen voi myös liittyä henkilökannatusjäseneksi (50 €), yhteisöjäseneksi (130 €) tai yhteisökannatusjäseneksi (250 €).

Jäseneksi voi hakea täyttämällä oheisen lomakkeen. Samaisella lomakkeelle onnistuu myös osoitteen muuttaminen ja yhdistyksestä eroaminen. http://documentalqueridowatson.es/pizdyhov/8193 Tähdellä merkityt kohdat pakollisia.


 

more tips here Nimi (etunimi sukunimi / yhteisön nimi) *

ligar alicante gratis Osoite (katuosoite, postinumero- ja paikka) *

http://theskunk.org/karolina/2025 Sähköpostiosoite *

browse this site Puhelinnumero *

http://waocubo.com/maljavka/1028 Haluan
Liittyä MieTon henkilöjäseneksiLiittyä MieTon henkilökannatusjäseneksiLiittyä MieTon yhteisöjäseneksiLiittyä MieTon yhteisökannatusjäseneksiIlmoittaa osoitteenmuutoksestaErota yhdistyksestä

http://blipsystems.com/mikluxa/5894 Lisätietoja

ligar para net gratis Tallentaminen & lähettäminen *
MieTo ei luovuta antamiasi tietoja muiden käyttöön eikä niitä käytetä muuhun kuin vastaajan määrittelemään tarkoitukseen eli yhteydenottoa varten ja/tai yhdistyksen jäseneksi liittymiseen. Yhteystiedot lähetetään eteenpäin yksittäisenä sähköpostiviestinä. Tiedot eivät tallennu tietokantaan. Sähköpostiviestit poistetaan säännöllisesti.

Hyväksyn tietojeni säilyttämisen yhteydenottoa varten