Tule jäseneksi

Liittymällä MieTon jäseneksi olet mukana edistämässä  mielenterveyttä ja lisäämässä mielekkään toiminnan mahdollisuuksia.

Jäsenyys MieTossa antaa mahdollisuuden osallistua vuosikokouksissa yhdistyksen päätöksentekoon. Yhdistyksen jäsenellä on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhdistyksen edustajana erilaisiin alueellisiin sekä Suomen Mielenterveysseuran kautta valtakunnallisiin yhteistyöelimiin.

Jäsenyyteen liittyy myös erilaisia etuja.

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2019 on dating a best guy friend 23 euroa. MieTon hallitus hyväksyy jäsenet kokouksissaan. Yhdistykseen voi myös liittyä henkilökannatusjäseneksi (50 €), yhteisöjäseneksi (130 €) tai yhteisökannatusjäseneksi (250 €).

Jäseneksi voi hakea täyttämällä oheisen lomakkeen. Samaisella lomakkeelle onnistuu myös osoitteen muuttaminen ja yhdistyksestä eroaminen. click this site Tähdellä merkityt kohdat pakollisia.


nouvelle rencontre Nimi (etunimi sukunimi / yhteisön nimi) *

la femme la plus recherche en france Osoite (katuosoite, postinumero- ja paikka) *

site rencontre seniors gratuit non payant Sähköpostiosoite *

http://sparkbomb.com/magikan/10474 Puhelinnumero *

latest international dating sites Haluan
Liittyä MieTon henkilöjäseneksiLiittyä MieTon henkilökannatusjäseneksiLiittyä MieTon yhteisöjäseneksiLiittyä MieTon yhteisökannatusjäseneksiIlmoittaa osoitteenmuutoksestaErota yhdistyksestä

visit this site right here Lisätietoja

http://virginianewssource.com/manolo/kljaps/1684 Tallentaminen & lähettäminen *
MieTo ei luovuta antamiasi tietoja muiden käyttöön eikä niitä käytetä muuhun kuin vastaajan määrittelemään tarkoitukseen eli yhteydenottoa varten ja/tai yhdistyksen jäseneksi liittymiseen. Yhteystiedot lähetetään eteenpäin yksittäisenä sähköpostiviestinä. Tiedot eivät tallennu tietokantaan. Sähköpostiviestit poistetaan säännöllisesti.

Hyväksyn tietojeni säilyttämisen yhteydenottoa varten