Arvot, toiminta-ajatus ja visio

go to site Hyväksytty MieTon syyskokouksessa 26.11.2010.

Arvot

here MieTon arvot ovat: oikeudenmukaisuus, tasa-arvo, yhdenvertaisuus, solidaarisuus ja vastuullisuus. Näitä arvoja MieTo edistää yhteiskunnassa ja noudattaa omassa toiminnassaan.

conocer a una mujer con hijos Kaikkia MieTon toiminnassa mukana olevia kunnioitetaan ja kohdellaan oikeudenmukaisesti, yhdenvertaisesti ja tasa-arvoisesti. Kaikille tarjotaan yhtäläiset toimintamahdollisuudet riippumatta kansalaisuudesta, etnisestä alkuperästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, iästä, sukupuolesta, vammasta tai sairaudesta. Yhdistyksessä toimitaan vastuullisesti ”kaveria ei jätetä” -periaatteella. MieTon toiminta on reilua, avointa ja läpinäkyvää suhteessa jäseniin, muihin toimintaan osallistuviin ja yhteistyökumppaneihin.

  • Kohtele toisia niin kuin toivoisit toisten kohtelevan itseäsi
  • Kannustetaan kaveria
  • Ole oma itsesi
  • Hyväksy ihmiset sellaisina kuin he ovat
  • Konfliktit ratkaistaan yhdessä positiivisessa hengessä

Toiminta-ajatus

http://www.ivst-vz.de/?debin=bin%C3%A4re-optionen-mit-signalen binäre optionen mit signalen MieTo edistää hyvää mielenterveyttä, jaksamista ja työ- ja toimintakykyä tarjoamalla mielekkään ja yhteisöllisen tekemisen mahdollisuuksia kaikille vapaaehtoisesta kansalaistoiminnasta ja yhdessä tekemisestä kiinnostuneille kaikenikäisille henkilöille: miehille, naisille, työttömille, työllisille ja eläkeläisille.

get link geist ist teufel piukat paikat tampere HUOM! Kurssille mahtuu vielä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan torstaihin 8.9. asti.

binäre optionen ubs lamballe bibliotheque fuego copenhagen Kaakkois-Helsingin mielenterveysseura MieTo ry järjestää http://hickscountry.com/media/hicks-jill-johnson-ganter-pichler-4/ rencontres petites annonces maroc MieTo on tunnettu, luotettava, arvostettu ja kehittyvä toimija, joka tarjoaa ihmisille monipuolisia, yhteisöllisiä ja hyvinvointia tukevia toiminnan mahdollisuuksia. Yhdistyksellä on vahva myönteinen imago ja sen toiminta nähdään positiivisesti vaikuttavana. MieTo edistää hyvää mielenterveyttä yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

be rencontre