Posts Tagged ‘Vene’

Vene on vesillä

toukokuu 23rd, 2011

sie sucht ihn lauingen Vene on saatu vesille viime perjantaina. Yhdistyksen toiminta siirtyy kesäaikaan eli tapaamiset ovat Vartiosaaressa Trissanin mökillä. Aikaisempien kesien tapaan Hessu hakee mökkeilijät Reposalmen rannasta tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 10. Veneessä on tavallisesti ollut pientä laittoa aina alkukesästä, joten muutoksia saattaa tulla. Myös epävakaiset säät saattavat muuttaa totuttuja aikatauluja. Jos on epätietoisuutta mökille menosta, niin kannattaa soittaa Hessulle p. 040 589 0310.

Talkoot ja veneen nosto

syyskuu 23rd, 2010

http://strensa.com/visilnica/6253 Ensi tiistaina 28.9. mennään tälle kaudelle viimeisen kerran Vartiosaaren mökille. Yhdistyksen toiminta siirtyy tämän jälkeen Roihuvuoren toimintatilalle. Tiistaina on mökillä tarkoitus talkoilla siivota ja laittaa mökki talvikuntoon.

gay dating early stages Vene nostetaan torstaina 30.9. talvehtimaan Puotilan venerannassa.

Perjantaina lokakuun 1. päivänä kokoonnutaan toimistolle klo 10 – 14, silloin sovitaan lähikauden toiminnan jatkosta.

Lisätietoja Hessulta p. 040 589 0310

Veneen laittoa, puutarhapalsta-asiaa ja mökin varaamisesta

toukokuu 5th, 2010

Veneen laittaminen kesäksi veneilykuntoon etenee. Hionta, lakkaus ja pohjamaalien vetäminen on hyvässä vauhdissa. Hessu arveli, että vene saadaan vesille ensi viikon aikana. Jos kaikki menee hyvin ja vene kelluu, niin yhdistyksen mökkeilykausi voisi siis alkaa viikolla 20. Tämä tarkoittaa, että tuolloin yhdistyksen päivätapaamiset siirtyvät Vartiosaaren mökille. Asiasta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

speed dating young adults Huomio! Puutarhapalsta -työskentelystä kiinnostuneet. Torstaina 6.5. klo 10 Reposalmen laiturilta Kari kuljettaa palstalaisia Vartiosaareen. Ohjelmassa on palstan kevätkääntö sekä perunoiden istutusta. Jos koet puutarhapalstatyön omaksesi niin nyt kannattaa olla mukana. Palstalla viljellään tänä vuonna ainakin perunaa, tomaattia, salaattia yrttejä sekä kesäkurpitsaa. Viime vuodelta huhu kertoo, että palstan perunat olivat maanmainioita.

Jäsenten on mahdollista – edellisten vuosien tapaan – varata mökkiä omaan käyttöönsä. Mökin varaaminen alkaa online dating palm beach maanantaina 17.5. klo 12 numerossa 040-589 0310. Puhelimeen vastaa Heikki Elki. Tutustukaa ennen soittoa kevätkokouksen hyväksymiin varausehtoihin osoitteessa http://mieto.fi/jasenyys/jasenedut/. Varauksia ei oteta sähköpostitse.

Vene talviteloille

syyskuu 30th, 2009

Yhdistyksen vene on nostettu talviteloille tiistaina. Yhdistyksen toiminta siirtyy talviaikaan ja tapaamiset Roihuvuoren toimintatilalle.

Yhdistyksen hallinnoima Trissan -mökki Vartiosaaressa oli tänä kesänä vilkkaimmassa käytössä koskaan yhdistyksen kahdeksan vuotisen historian aikana. Toimintaa oli perinteiseen tapaan kolmena päivänä viikossa, tämän lisäksi jokainen kesäajan viikonloppu oli varattu. Talkoita pidettiin. Suurin yksittäinen uudistustyö mökillä tänä kesänä oli saunan katon remontoiminen. Puutyöt ja puutarhapalsta tarjosivat mielekästä toimintaa jokakesäiseen tapaan.

Kiitokset kaikille kesäaikana talkoisiin osallistuneille ja Trissanilla vierailleille.

Laituri nostettu maille

Tiistai 26. mökkeily/veneily peruttu

kesäkuu 25th, 2009

Vene on remontissa, joten saareen meno tiistailta on peruttu.

Vene on vesillä

toukokuu 19th, 2009

Vene on saatu vesille ja yhdistyksen toiminta siirtyy kesäaikaan. Kaikkina toimintapäivinä (ti, to, pe) menemme saareen mökille. Tapaaminen klo 10 Reposalmenrannassa.

Toiminnalla on säävaraus. Mikäli kelit ovat huonot, niin mökille ei mennä ja toimintaa ei kyseisenä päivänä järjestetä. Ilmojen suhteen tai muutoin epätietoisuuden vallitessa kannattaa soittaa Hessun kännykkään, 040 589 0310.

Mökki- ja venemaksut 2008

kesäkuu 9th, 2008

Yhdistyksen hallitus vahvisti kokouksessaan 15.4. mökki- ja venemaksut vuodelle 2008.

Mökki
Mökkiä annetaan käyttöön vain yhdistyksen jäsenille, MieTon yhteistyökumppaneille ja MieTon tyyppisille yhdistyksille.

  • maksu jäsenille: alle 6 tuntia 15€ ja 25€ vuorokausi
  • maksu yhteistyökumppaneille ja muille MieTon tyyppisille yhdistyksille: alle 6 tuntia 30€ ja 50€ vuorokausi

Vene

  • venemaksu jäsenille: alle 4 tuntia 35 euroa ja alle 8 tuntia 50 euroa
  • pelkkä kuljetus saareen 20 euroa yhteen suuntaan ja 30 euroa edestakaisin (kello 12-19)
  • venettä vuokrataan vain yhdistyksen kapteenin kanssa

Veneryhmä aloittaa toimintansa

huhtikuu 12th, 2008

Veneryhmä aloittaa toimintansa 15.4. kello 10.30. Toimintaa jatketaan joka tiistai ja torstai säiden salliessa.

Veneen nosto siirtyy viikolla eteenpäin!

syyskuu 24th, 2007

Yhdistyksen veneen nosto siirtyy viikolla eteenpäin, joten vene nostetaan tiistaina 2.10.2007. klo 7.00.

Vene kunnossa, viikon toiminta normaaliin tapaan

kesäkuu 25th, 2005

Kapteeni ilmoitti veneen toimivan, joten viikon ohjelma toteutuu suunniteltuun tapaan.