Posts Tagged ‘Vartiosaari’

Vartiosaaren kaavoituksesta

tammikuu 22nd, 2012

site de rencontre en ligne non payant Vartiosaaren laaditaan osayleiskaavaa. Suunnittelun aluksi laaditaan erilaisia periaatteellisia vaihtoehtoja saaren tulevaksi käytöksi. Vaihtoehtojen avulla hahmotellaan, millainen asuinalue Vartiosaari voisi tulevaisuudessa olla vai kehitetäänkö Vartiosaarta pelkästään virkistysalueena. Tavoitteena on, että kaupunkisuunnittelulautakunta valitsee yhden periaatevaihtoehdoista jatkosuunnittelun pohjaksi vuoden 2013 alussa. Myös Vartiosaaren liikenneyhteyksiä selvitetään. Yleiskaava 2002:ssa Vartiosaari on merkitty selvitysalueeksi.

first dating site in the world Kaupunginsuunnitteluvirasto on avannut Vartiosaaren tulevan käytön suunnittelun tiimoilta verkkoon kaksi ideointisivustoa. Omat ideointisivunsa on avattu ”Vartiosaari virkistysareenana” ja ”Tulevaisuuden asuinalue Vartiosaaressa” osioille. Ne löytyvät näistä linkeistä:

conocer gente x wasap http://ksv.hel.fi/fi/projektisivu/vartiosaari/ideoi-vartiosaari-virkistyssaarena

http://ksv.hel.fi/fi/projektisivu/vartiosaari/ideoi-vartiosaareen-asumista

Ideoida voi nimellä tai anonyymisti. Muiden lähettämät ideat on nähtävissä ja niitä voi kommentoida. Palautteen, ideoiden ja kommenttien jättäminen ei tule tätä helpommaksi.

Vene on vesillä

toukokuu 23rd, 2011

Vene on saatu vesille viime perjantaina. Yhdistyksen toiminta siirtyy kesäaikaan eli tapaamiset ovat Vartiosaaressa Trissanin mökillä. Aikaisempien kesien tapaan Hessu hakee mökkeilijät Reposalmen rannasta tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 10. Veneessä on tavallisesti ollut pientä laittoa aina alkukesästä, joten muutoksia saattaa tulla. Myös epävakaiset säät saattavat muuttaa totuttuja aikatauluja. Jos on epätietoisuutta mökille menosta, niin kannattaa soittaa Hessulle p. 040 589 0310.

Ennakkotieto: Kesän mökkivaraukset

maaliskuu 19th, 2011

most popular chinese dating show Kevät etenee ja kohta on kesä!

Mökkivaraukset alkavat polyamory dating websites ma 9.5.2011 klo 12:00 site de rencontres 52 ma 30.5.2011 klo 12:00 numerossa 040 589 0310. Puhelimeen vastaa Hessu. Mökkivarauksissa toimimme viime keväänä hyväksi koetun mallin mukaisesti. Mökkivarausten sääntöihin voit käydä tutustumassa osoitteessa:

http://mieto.fi/jasenyys/jasenedut/

Tulevan kesän varauksiin vaikuttanee jonkin verran mökillä tehtävä kattoremontti. Todennäköisesti kesän ensimmäinen viikonloppu ei ole varattavissa tuon remontin vuoksi.

Viime kesän tapaan toteutamme alkukesästä Taideleirin yhteistyössä Niemikotisäätiön Tuulimyllyn toimintakeskuksen kanssa. Taideleirin aikana mökkiä ei voi varata omaan käyttöön.

Viikolla 10

maaliskuu 6th, 2011

Tiistaina 8.3. Retki saareen, lähtö toimistolta klo 10.15

Torstaina 10.3. Elokuva toimistolla klo 10.30 alkaen.

Perjantaina 11.3. Ruokapiiri.

Tervetuloa uudet ja vanhat kävijät.

Ohjelma viikolle 9 ja ennakkotieto viikolta 10

helmikuu 27th, 2011

Tiistaina 1.3. tapaamme toimistolla klo 10.00 ja lähtö pelaamaan Snookeria klo 12.15

Torstaina 3.3. klo 10.00 toimistolla, elokuva alkaa klo 11.00.

Perjantaina 4.3. klo 10.00 ruokapiiri toimistolla.

Seuraavalla viikolla – tiistaina 8.3. klo 10 lähtö toimistolta retkelle Vartiosaareen.

Toiminta viikolla 7

helmikuu 12th, 2011

Tiistai 15.2. mennään saareen retkelle, lähtö toimistolta klo 10.15

Torstai 17.2. toimistolla klo 10, leffaa aletaan katsomaan noin klo 11

Perjantaina 18.2. perinteinen ruokapiiri klo 10

Villiltä vihreältä saarelta – blogi Vartiosaarelle

heinäkuu 28th, 2010

single wohnung baden baden Villiltä vihreältä saarelta -niminen sivusto esittelee Vartiosaaren luontoa, historiaa, tarinoita, tapahtumia ja niin edespäin. Sen tarkoitus on omalta osaltaan lisätä saaren tunnettavuutta.

Blogi löytyy osoitteesta http://villiltavihrealtasaarelta.blogspot.com/.

Blogissa on hieno tuokiokuvaus Dorjee Tseringin esiintymisestä MieTon mökillä torstaina 22.7.

Blogiin tähän mennessä kertyneet artikkelit ovat Anu Adela Pajusen ja Marko Leppäsen käsialaa. Jatkossa on toiveena, että muutkin halukkaat kantaisivat kortensa kekoon. Blogiin laitettavaksi voi lähettää Vartiosaareen liittyviä kirjoituksia ja kuvia, joissa esitellään esimerkiksi paikkoja, muistoja, luontohavaintoja, tapahtumia, toimintaa, tunnelmia tai vaikkapa oman huvilan historiaa.

Tekstejä ja valokuvia voi meilata osoitteeseen: villivihrea (at) gmail.com Kuvien tulee olla mielellään pakattuja ja tekstin napakkaa, mutta luovuutta ei tarvitse pidätellä!

Koko perheen talvitapahtuma Vartiosaaressa

helmikuu 16th, 2010

Vartiosaaren Luonto- Ja Eläintalliyhdistys ry. ja Ekumeeninen Karmeliittaluostari järjestävät koko perheen talvitapahtuman Vartiosaaressa http://austintennisclub.com/slizeren/1032 sunnuntaina 21.2.2010 kello 11-14.

Päivän ohjelmistoa Luonto- ja eläintallilla:

  • rekiajelua hevosella
  • ratsastusta islanninhevosella
  • vuohineidot Rauha ja Unelma
  • napakelkkailua

Ekumeenisella Karmeliittaluostarilla:

  • kappeli ja myymälä auki koko päivän
  • kappelissa rukoushetket klo 13 ja klo 18

Ruokailu ja virvokkeet tallilla:

  • Hernekeittoa
  • Makkaranpaistoa
  • Mehua ja kahvia

Tervetuloa! Vapaa pääsy! Säävaraus!