Posts Tagged ‘Teemapäivä’

Hyvää mieltä, naurua ja rentoutumista

maaliskuu 21st, 2011

http://applausemovie.com/nabifekir/6277 MieTo ry ja Kyläkahvila Peukaloinen järjestivät lauantaina 19.3. teemailtapäivän, jolloin kaikki halukkaat pääsivät kokeilemaan naurujoogaa sekä tutustumaan helppoihin tapoihin meditoida. Alustajina ja ohjaajina toimivat naurujoogaohjaaja buspar cost intervene Annukka Blom ja valmentaja index https://saltpondrealty.com/98312-buy-careprost.html Heidi Helander-Hyvönen.

busco chicas lindas Onnistuneen iltapäivän tunnelmista voit lukea Heidin kirjoituksesta omakaupunki.hs.fi-sivustolla:

sex too soon after dating ”Nauru raikasi helposti jo ensimmäisen nauruharjoituksen aikana. Naurun tarttuvuus todettiin naurumeditaation kuluessa, kun rauhoittumisen aikana ei naurupyrskähdyksille tahtonut tulla loppua. Pienet naurupyrskähtelyt tempaisivat ryhmäläisiä mukaansa vielä loppurentoutuksessakin ja taas nauru raikasi Kyläkahvilassa. Ilo ja hyvä mieli oli käsin kosketeltavissa.

rencontre japonnaise gratuit Mindfulness-meditonnin erilaisiin harjoitusmahdollisuuksiin hiljennyttiin naurujoogan jälkeen rentoutuneessa tunnelmassa. 45 minuutin aikana ehdittiin kokeilla kolmea eri tapaa meditoida sekä hyväksyvän läsnäolon hymyilemistä. Näin kaikki saivat aikaa pysähtymiselle ja pääsivät tunnustelemaan itselleen parhaiten soveltuvia tapoja keskittyä tähän hetkeen.”

http://jeremiahstaproom.co.uk/?violeta=best-dating-sites-without-paying&f90=fb Kiitoksia osallistujille sekä Annukalle ja Heidille!

Muistutus: Lauantaina naurujoogaa & helppoja tapoja meditoida

maaliskuu 18th, 2011

http://meliggoi.gr/mokryxa/2150 MieTo ry ja Kyläkahvila Peukaloinen järjestävät lauantaina 19.3. teemailtapäivän, jolloin pääsee еxpand phenergan prescription kokeilemaan settle http://sandiegocountyrecycling.com/97936-buy-modvigil.html naurujoogaa sekä tutustumaan helppoihin tapoihin meditoida. Alustajina ja ohjaajina toimivat Annukka Blom ja Heidi Helander-Hyvönen.

Kaikille avoin ja ilmainen tilaisuus pidetään MieTon ja Peukaloisen tiloissa (Roihuvuorentie 2, kirjaston alakerta). Mukaan pääsee niin moni kuin sisään mahtuu. Tilaisuus alkaa kello 13 ja kestää noin 1,5 tuntia.

Kahvila avaa ovensa jo kello 11. Naurojoogan ja meditoinnin lisäksi tarjolla edullisesti kahvia, cappuccinoa, espressoa, teetä, mehua, limua sekä leivonnaisia.

Lisätietoja tilaisuudesta