Posts Tagged ‘Nettisivut’

MieTon sivuille uusi ilme

syyskuu 11th, 2009

Pitkään työn alla ollut nettisivujen uudistus on vihdoin saatu onnelliseen päätökseen. Ulkoasun uudistamisen lisäksi käyttöön on otettu uusi, monipuolisempi julkaisujärjestelmä WordPress, joka mahdollistaa sivujen kehittämisen entistä paremmin jatkossakin. Eli jatkossa on varmasti luvassa pientä ja suurempaakin ehostusta.

Uusien ominaisuuksien lisäksi uudistuksessa on pyritty panostamaan selkeyteen ja luettavuuteen.

Uudistusta voi kommentoida tämän kirjoituksen oheen, yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen webmaster (at) mieto.fi.

Ohessa lyhyesti kuvaus uusista ominaisuuksista ja muutoksista:

» Read more: MieTon sivuille uusi ilme

MieTon nettisivut päivittyvät

syyskuu 11th, 2009

MieTon nettisivut päivittyvät tämän päivän aikana. Käyttöön otetaan uuden ulkoasun lisäksi uusi, monipuolisempi julkaisujärjestelmä.

Uudistuksesta johtuen odotettavissa on lyhyitä käyttökatkoksia. Pahoittelut niistä.

Kirjoittajia haetaan

joulukuu 7th, 2006

Etsimme kirjoittajia MieTon sivuille. Oletko mukana toiminnassa aktiivisti tai vähemmän aktiivisti? Oletko yhdistyksen yhteistyökumppani? Omaatko mielipiteitä ja haluat jakaa niitä muiden kanssa?

Kirjoitukset voivat olla tuokiokuvia yhdistyksen toiminnasta tai siihen liittyvistä asioista tai muutoin yhdistystä, yhdistystoimintaa, vapaaehtoistoimintaa, kansalaistoimintaa, vertaistukea tms. sivuavia kirjoituksia. Kaiken kaikkiaan tarkoituksena on saada ihmisten ääni paremmin kuuluviin tällä sivustolla ja myös herättää keskustelua. Kirjoitukset julkaistaan tässä etusivulla.

Voit kirjoittaa kerran tai ryhtyä vakituisemmaksi kolumnistiksi.

Mikäli asia alkoi kiinnostaa, niin otapa yhteyttä verkkosivuista vastaavaan Saarelaisen Jouniin (webmaster at mieto.fi).

Nettisivujen palveluntarjoaja vaihtuu

toukokuu 23rd, 2005

MieTo:n nettisivujen palveluntarjoaja vaihtuu, minkä johdosta sivujen käytössä saattaa olla lyhyt katkos lähipäivinä.

Uusi keveämpi ilme

huhtikuu 30th, 2005

Näin kevään kunniaksi taitava webmasterimme on luonut yhdistyksen verkkosivuille uuden, keveämmän ilmeen. Allekirjoittanut kuvaa sitä myös miehekkääksi sekä aikuiseen makuun sopivaksi. Hyvää Vappua kaikille.

MieTon uudet nettisivut käyttöön

elokuu 21st, 2004

Kuten huomaat, sivustomme ovat uudistuneet. Olemme pyrkineet kehittämään sivuistamme entistä helppokäyttöisemmät ja kevyemmät. Sivujen ilme on nyt mielestämme kohentunut mukavasti.

Selaile ja lähetä palautetta joko kommentoinnin kautta tai suoraan webmasterille. Voit lukea toisten kommentteja tai voit kirjoittaa oman kommentin liittyen kyseessä olevaan uutiseen klikkaamalla uutisen alla olevaa linkkiä ’kommentti(a)’, jonka jälkeen valitaan ’Post a comment’. Voit kommentoida rekisteröitymättä valitsemalla vaihtoehdon ’Or Post Anonymously’.

Uusi ulkoasu Mietolle!

toukokuu 17th, 2004

Kevään ja kesän kunniaksi MieTo on uusimassa kotisivujensa ulkoasua kevyempään ja luettavampaan suuntaan. Palaute ja parannusehdotukset ovat tervetulleita.