Posts Tagged ‘Naurujooga’

Muistutus: Lauantaina naurujoogaa & helppoja tapoja meditoida

maaliskuu 18th, 2011

MieTo ry ja Kyläkahvila Peukaloinen järjestävät lauantaina 19.3. teemailtapäivän, jolloin pääsee follow url kokeilemaan source link naurujoogaa sekä tutustumaan helppoihin tapoihin meditoida. Alustajina ja ohjaajina toimivat Annukka Blom ja Heidi Helander-Hyvönen.

Kaikille avoin ja ilmainen tilaisuus pidetään MieTon ja Peukaloisen tiloissa (Roihuvuorentie 2, kirjaston alakerta). Mukaan pääsee niin moni kuin sisään mahtuu. Tilaisuus alkaa kello 13 ja kestää noin 1,5 tuntia.

Kahvila avaa ovensa jo kello 11. Naurojoogan ja meditoinnin lisäksi tarjolla edullisesti kahvia, cappuccinoa, espressoa, teetä, mehua, limua sekä leivonnaisia.

Lisätietoja tilaisuudesta

Naurujoogaa & helppoja tapoja meditoida!

helmikuu 21st, 2011

MieTo ry ja Kyläkahvila Peukaloinen järjestävät lauantaina 19.3. teemailtapäivän, jolloin pääsee source link kokeilemaan http://fhlchristianministries.org/?encycloped=Schoen-klinik-berchtesgaden&531=92 naurujoogaa sekä tutustumaan helppoihin tapoihin meditoida. Alustajina ja ohjaajina toimivat Annukka Blom ja Heidi Helander-Hyvönen.

Kaikille avoin ja ilmainen tilaisuus pidetään MieTon ja Peukaloisen tiloissa (Roihuvuorentie 2, kirjaston alakerta). Mukaan pääsee niin moni kuin sisään mahtuu. Tilaisuus alkaa kello 13 ja kestää noin 1,5 tuntia.

Kahvila avaa ovensa jo kello 11. Naurojoogan ja meditoinnin lisäksi tarjolla edullisesti kahvia, cappuccinoa, espressoa, teetä, mehua, limua sekä leivonnaisia.

Tilaisuuden mainos (pdf)

http://palaceestate.ro/properties/page/31/?filter_type[0]=138 Lämpimästi tervetuloa!

click

A-maze-ing Laughter

Kuva: Chris Huggins @ Flickr

source site MITÄ JA KUKA?

opzioni binarie 2015 Naurujooga
Naurun avulla opit vapautumaan sisäisistä jännityksistä, parannat keskittymis- ja oppimiskykyäsi, voimistat endorfiinin tuotantoa ja vahvistat keuhkoja sekä sydäntä. Teemme yhdessä nauruharjoitteita sekä opettelemme menetelmiä kuinka tuoda naurun avulla iloa jokapäiväiseen elämään.

http://azortin.pl/?rtysa=opcje-binarne-pl&02b=1c Mindfulness
Osa meditaation muodoista tähtää asioiden poissulkemiseen, mutta Mindfulness-tekniikan tavoite on päinvastainen: henkilö kiinnittää huomiota kaikkeen mikä tulee mieleen ja hyväksyy sen sellaisena kuin se on. Säännöllinen meditointi nostaa tutkitusti ihmisen hyvinvointia ja keskittymiskykyä. Tietoisuustaitojen harjoittelu vahvistaa immuunipuolustusjärjestelmää ja laskee stressihormonitasoja. Kokeilemme yhdessä erilaisia tapoja meditoida oman arjen keskellä.

follow Annukka Blom työskentelee yksilön arjen sekä yrityksien hyvinvoinnin ja onnellisuuden lisäämiseen erikoistuneessa Onnellisuusopistossa. Annukka on innostava naurujoogaohjaaja, hyvinvointivalmentaja sekä NLP Practitioner.

go to link Heidi Helander-Hyvönen on kansainvälisesti koulutettu ratkaisukeskeinen valmennuksen ja työnohjauksen ammattilainen Almonda valmennus Oy:stä. Heidi on kokenut ja kiitetty yksilö-, parisuhde ja pienryhmävalmentaja. Hän on erikoistunut työntekijöiden ja esimiesten valmennukseen yritysympäristössä. Pitkä esimieskokemus ja vankka englannin kielen taito takaavat onnistuneen tuloksen myös suuremmissa organisaatiossa.

Nauruenergiaa

tammikuu 20th, 2011

Kokeilin lauantaina naurujoogaa ensimmäinen kerran elämässäni. Olen joogannut paljon sekä olen tehnyt joogameditointia. Naurujoogan kokeilu oli uutta. Olen ollut kiinnostunut naurujoogasta jo pitkään. Olen lukenut sen terveysvaikutuksista ja miettinyt onnistuuko ”väkisin” nauraminen itseltäni.

Olin tilaisuudessa puhujana. Yhteistyökumppanini segni opzioni binarie Annukka Blom (www.valmennusklinikka.fi/kumppanit.html) oli paikalla liikuttamassa ja naurattamassa osallistujia. Aina ennen esiintymistä, minulla on ainakin pieni jännitys päällä. Uskon, että se pieni jännitys lisää energiaa sekä läsnäoloa, joten otan jännityksen kuitenkin ilolla vastaan. Aloitimme Annukan naurujoogaosuudella. Annukan energisyys ja remakka nauru vei saman tien mukanaan. Teimme monia erilaisia nauruharjoituksia sekä välillä keskityimme hengittämään. Naurujoogan jälkeen oma jännitykseni oli aivan tiessään ja täytyy myöntää, että naurujoogan jälkeen on helppoa lähteä esiintymään, koska ihmiset ovat loistavalla tuulella.

» Read more: Nauruenergiaa