Posts Tagged ‘Kulttuuri’

Loppukesän ja alkusyksyn tapahtumia

elokuu 27th, 2015

Kesän aikana on ollut lähinnä vakiotoimintaa eli tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin on käyty Kiekolla. Syksyn tullessa järjestämme lisäksi kaikille avoimia tapahtumia seuraavasti:

  • Ateneumin taidenäyttelyyn tutustuminen tiistaina 8.9.2015. Kokoontuminen Ateneumin edessä klo 13. Hilpin mukana ilmainen sisäänpääsy.
  • Varainhankintamuuttokeikka ke 9.9.2015. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Jussilta 0500372884.
  • Retki Tervalammen palvelukeskukseen ke 16.9.2015. Perillä tulee olla klo 12 eli ruoka-aikaan mennessä.
  • Venetsialaiset Kiekolla pe 18.9.2015. Toimintapäivän jälkeen jatketaan juhlan merkeissä iltaan asti.

Kaikista tapahtumista saa lisää tietoa soittamalla yhteystietosivuillamme oleviin numeroihin tai osallistumalla tuleviin tapahtumiin ja kyselemällä paikallaolevilta lisää.

Tervetuloa tapahtumiin hankkimaan hyvää mieltä.

Kuka puhuu hulluudesta?

maaliskuu 11th, 2011

Pääkaupunkiseudun Mielenterveysseura järjestää yhdessä Kansallisteatterin kanssa keskustelutilaisuuden online dating phone numbers Kuka puhuu hulluudesta? perjantaina 18.3. klo 17-19 Kansallisteatterin Lavaklubilla. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kansallisteatterin Lavaklubilla hulluudesta puhuvat Valpurinyön ohjaaja Riko Saatsi, aatehistorian dosentti Petteri Pietikäinen ja filosofian tutkija Malin Grahn. Keskustelua vetää sosiologian tutkija Lotta Hautamäki.

Jos haluaa jäädä katsomaan näytelmän keskustelun jälkeen, Valpurinyön esitykseen on varattu keskustelutilaisuuteen osallistuville lippuja erikoishintaan (13e, norm. 25e). Tunnus ”Hulluus-ilta” – tämä koskee niitä, joilla ei jo ennalta ole opiskelijakorttia puolittamassa hintaa.

Tilaisuuden esite (pdf)

 

Viikolla 8

helmikuu 19th, 2011

Tiistaina keilaamaan, tapaaminen Herttoniemen metrolla klo 10.15.

Torstaina retki Ateneumiin Arjen Sankarit näyttelyyn. Tapaaminen toimitilalla klo 10.

Perjantaina perinteinen ruokapiiri klo 10.

Tervetuloa.

Valokuvanäyttely Oman elämänsä prinsessa

huhtikuu 9th, 2010

opcje binarne kurs Valokuvanäyttely Oman elämänsä prinsessa 10.5.-18.6.2010

Äiti sairastuu synnytysmasennukseen, äidin voimat loppuvat ja hän uupuu. Koko elämä tuntuu romahtavan, tunnelin päässä ei näy valoa. Onko tämä normaalia? Olenko ainut joka kokee näin? Mistä apua ja ymmärrystä? Hiljalleen alkaa toipuminen, valo palaa tunnelin päähän. Elämä on ihanaa.

Toipumisen tarvitaan aikaa, lääkkeitä ja psykoterapiaa. Voimauttava valokuvaus puolison kanssa saa aikaan ihmeitä ja auttaa parantumisessa huimasti. Näyttelyssä on valokuvia synnytysmasennuksen tuomista ajatuksista, tunteista ja masennuksesta toipumisesta. Lisäksi masennuksen tuomia ajatuksia runoina. Avointa keskustelua synnytysmasennuksesta kaivataan äitien ja perheiden keskuudessa. Haluamme tarjota vertaustukea kuvin ja sanoin, toivoa paremmasta huomisesta. Toipumisesta.

Valokuvat Timo ja Saila Turkka
Tekstit / muut työt Saila Turkka

Lisätietoa/yhteyden otot: Facebookissa sivut Oman elämänsä prinsessa, saila.turkka(a)gmail.com

Hyvän mielen galleria, Ratakatu 9, 1. krs, Helsinki. Avoinna ma-pe 13-17. Lisätiedot/poikkeukset aukioajoissa: www.hyvanmielengalleria.fi

Helsinki lukee kirjaa tällä viikolla

maaliskuu 23rd, 2010

Valtakunnallista Lukuviikkoa vietetään 22.-28.3. Merkkivuottaan juhliva kaupunginkirjasto toteuttaa kampanjan omalla Helsinki lukee kirjaa -viikollaan. Viikon tarjontaan kuuluu muun muassa kirjoja, kirjailijoita, näyttelyjä, pubivisailuja, teatteria ja musiikkia.

Lue lisää: hel.fi

Liikkeelle: Elokuviin to 11.3.

maaliskuu 5th, 2010

Liikkeelle-ryhmän kulttuuripuoli toimii:

Elokuva Havukka-ahon ajattelija to 11.3. näytös klo 11.15 Tennispalatsi 8. Lähtö klo 10.45 Herttoniemen metroasemalta.

International Theatre Festival – Baltic Circle

lokakuu 29th, 2009

Mielenterveyskuntoutujista koostuva brasilialainen Ueinzz Theater Group tuo Baltic Circle –festivaalille esityksen, joka pyrkii vaikuttamaan yhteiskunnan kahlitseviin rajoihin sekä kyseenalaistamaan mielenterveysongelmiin liittyviä ennakkoluuloja. Vierailun puitteissa Baltic Circle tekee yhteistyötä Mielenterveyden Keskusliiton how to use online dating safely kanssa ja festivaalilla nähtävä Finnegan Ueinzz -esitys on osa mielenterveysviikon http://pierreduquoc.fr/?krempay=comment-rencontrer-un-homme-sans-site-de-rencontre&848=8a visit here ohjelmistoa.

Ueinzz Theater Groupin toiminta käynnistyi São Paulossa vuonna 1997. Teatteriryhmä syntyi psykiatrisessa päiväsairaalassa kuntouttavan hoidon tueksi järjestetyistä teatterityöpajoista. Erään potilaan toiveesta tehdä ”oikeaa teatteria” syntyi johtoajatus ryhmän toiminnalle. Ryhmä ei tyytynyt ainoastaan terapeuttisiin lähtökohtiin, eikä halunnut tuottaa esityksiä ”hulluilta hulluille”, vaan päätti tehdä taiteellisia ja sisällöllisiä tavoitteita sisältävää teatteria. Rajoja rikkova, taiteellisesti kunnianhimoinen teatteri on tuonut Ueinzz Theater Groupille kansainvälistä arvostusta. Ryhmä on esiintynyt useilla festivaaleilla ja vierailuteattereissa sekä kutsuttu arvostettuihin nykytaiteen tapahtumiin, kuten Kassel Documentaan Saksassa ja São Paulo Biennaleen Brasiliassa.

Finnegans Ueinzz -esityksen inspiraationa on toiminut James Joycen Finnegans Wake. Finnegans Ueinzz -esitykset Baltic Circle -festivaalilla Torstaina 19.11. klo. 20.00 ja perjantaina 20.11. klo. 20.00. Mediakeskus Lume, Hämeentie 135, Helsinki. Esityskieli on portugali, englanninkielinen tekstitys.

http://vahidsport.com/pltyte/factore/8054 sie sucht ihn bocholt Ryhmil link le liput esitykseen opiskelijahintaan 20 €/kpl. Ryhmätarjous on voimassa yli seitsemän hengen ryhmille.

M2HZ

kesäkuu 18th, 2009

M2HZ on pääkaupunkiseudulla toimiva avoin yhteisötelevisio – tervetuloa verkkokanavalle! Ohjelmat näkyvät myös television Dina-kanavalla Welhon kaapeliverkossa. Esitysajat ovat tiistaisin klo 19 ja sunnuntaisin klo 17.

http://www.m2hz.net/

Helsinki-viikko 4.-15.6.

kesäkuu 2nd, 2009

Toisen kerran vietettävä Helsinki-viikko herättää kaupungin rentoon kesämenoon. Kaupunki juhlii runsaalla ohjelmalla kaksitoista päivää. Viikon aikana voi heittäytyä kaupunkitapahtumiin ja tutustua ja tutustuttaa myös vierailijat elämykselliseen, yllättävään ja värikkääseen Helsinkiin.

Lue lisää Helsinki -viikosta.

Onnellinen kaupunki

huhtikuu 20th, 2009

Helsinkiläisten ajatuksia onnellisesta kaupungista on koottu näyttelyksi, joka on kiertänyt Itä-Helsingissä kevään ajan. Nyt on vuorossa Herttoniemi. Näyttely on esillä Herttoniemen kirjaston lehtisalissa (Kettutie 8 C) 20.4.-19.5. Tervetuloa onnelliseen kaupunkiin!