Posts Tagged ‘Juhlat’

Loppukesän ja alkusyksyn tapahtumia

elokuu 27th, 2015

tellement vrai rencontre sur internet streaming Kesän aikana on ollut lähinnä vakiotoimintaa eli tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin on käyty Kiekolla. Syksyn tullessa järjestämme lisäksi kaikille avoimia tapahtumia seuraavasti:

  • Ateneumin taidenäyttelyyn tutustuminen tiistaina 8.9.2015. Kokoontuminen Ateneumin edessä klo 13. Hilpin mukana ilmainen sisäänpääsy.
  • Varainhankintamuuttokeikka ke 9.9.2015. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Jussilta 0500372884.
  • Retki Tervalammen palvelukeskukseen ke 16.9.2015. Perillä tulee olla klo 12 eli ruoka-aikaan mennessä.
  • Venetsialaiset Kiekolla pe 18.9.2015. Toimintapäivän jälkeen jatketaan juhlan merkeissä iltaan asti.

site de rencontre pour ado gratuits Kaikista tapahtumista saa lisää tietoa soittamalla yhteystietosivuillamme oleviin numeroihin tai osallistumalla tuleviin tapahtumiin ja kyselemällä paikallaolevilta lisää.

http://www.tbsblaw.com/altaver/2343 Tervetuloa tapahtumiin hankkimaan hyvää mieltä.

Kesäkauden päättäjäiset mökillä

syyskuu 9th, 2009

speed dating places in nj Yhdistys järjestää kesäkauden päättäjäiset Vartiosaaren mökillä lauantaina 19.9. Luvassa hyvää ruokaa ja hyvää seuraa, seurapelejä ja saunomista.

le site de rencontre 100 gratuit Kuljetus klo 15 Reposalmen rannasta. Viimeinen paluukuljetus klo 21.30.

Tervetuloa.

Roihuvuoren kyläjuhla 2009

elokuu 3rd, 2009

Tänä vuonna ei ole perinteistä Roihuvuori-päivää vaan Roihuvuori-seura järjestää 21.8. yhdessä monien muiden paikallisten toimijoiden ja taiteilijoiden kanssa suuremman kyläjuhlan.

Ohjelmaa on Roihuvuoren kyläjuhlilla luvassa ainakin kirjastolla, nuorisotalolla, leikkipuistossa, kirkolla, musiikkiopistolla, alueen ravintoloissa, Porolahden kentällä sekä Japanilaistyylisessä puutarhassa.

Roihuvuoren kyläjuliin osallistuvia taiteilijota ovat muun muassa rap-artisti Asa, näyttelijät Timo Ruuskanen ja Eero Järvinen, pilapiirtäja ’Kätsy’ Koivunen, dekkarikirjailija Harri Nykänen, lastenkirjailija Tuutikki Tolonen. Juhlien musiikkipuolta edustavat Asan lisäksi esimerkiksi, renesanssimusiikkia esittävät Rody van Gemert, Sanna Jackseen ja Milargo, metallibändi Burning Deck, The Studets, punkbändi Nazi Death Camp, Mika Järvisen Acustic trio, Bluestime Duo, Tarja Kujanpää, gospel-laulaja Mira-Maria ja pianisti Jean-Benjamin Roth, viulutaiteilija Arto Nironen, Sorrowed, Helsingin juniorijouset ja Helsingin lapsijouset sekä Kamarikuoro Cantiamo. Historiannälkäisille tarjolla on Herttoniemen ja Roihuvuoren historiaa esitelmien, kaitafilmiesityksen ja opastettujen kiertokävelyiden merkeissä.

Tilaisuudessa julistetaan myös vuoden 2009 ’Vuoden roihuvuorelainen’. Viime vuonna ’Vuoden roihuvuorelaiseksi’ valittiin entinen Suomen Pankin johtokunnanjäsen ja yhteiskunnallinen vaikuttaja Ele Alenius.

Mukana kyläjulien järjestelyissä on Roihuvuori-seuran kanssa mm. Roihuvuoren kirjasto, Itä-Helsingin musiikkiopisto, Roihuvuoren nuorisotalo, Roihu ry., Leikkipuisto Tuhkimo, Roihuvuoren seurakunta, Itä-Helsingin kuvataidekoulu, alueen kouluja ja päiväkoteja sekä ravintolat Hard Rock House, Ruiskumestari ja Ugly Duckling sekä Hard Dog grilli.

Tarkempi ohjelma