Posts Tagged ‘Hallitus’

Syyskokous perjantaina 26.11.

lokakuu 19th, 2010

http://www.techhelpnumbers.com/font/5380 MieTo ry pitää sääntömääräisen syyskokouksen perjantaina 26.11. klo 18 yhdistyksen toimitilassa (Roihuvuorentie 2). Samalla nautimme perinteisen pikkujouluaterian.

rencontre equestre luneville 2013 Syyskokouksen asialistalla ovat sääntömääräiset asiat eli

 • vahvistetaan seuraavan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio
 • päätetään jäsenmaksun suuruudesta
 • valitaan yhdistyksen puheenjohtaja sekä muut hallituksen jäsenet
 • valitaan kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa.

schweinfurter tagblatt sie sucht ihn Kokouksen asiakirjat ovat jäsenten luettavissa omalla sivullaan. Sivun salasana toimitetaan jäsenkirjeen mukana.

binär optionen ebook Yhdistyksen jäsenillä on mahdollista vaikuttaa syyskokouksessa käsiteltäviin muihin asioihin esittämällä yhdistyksen puheenjohtajalle kirjallisesti asian, jonka haluaa syyskokouksessa käsiteltävän. Asia lisätään kokouksen asialistalle.

rencontres femmes 65 ans Mieton hallitus pitää kokouksen torstaina 4.11. klo 16.30, jossa lyödään syyskokouksen asialista lukkoon. Mikäli haluat jonkun asian käsiteltävän yhdistyksen syyskokouksessa, niin ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen mieto(at)mieto.fi viimeistään 2.11. mennessä.

get link Syykokouskutsut ja jäsenkirjeet lähetetään yhdistyksen jäsenille viikolla 45.

http://shortcreek.us/?enfiors=hi-or-bye-dating-app&049=93 Terveisin, Jari

Palautteita ja kehittämisehdotuksia

syyskuu 13th, 2010

Yhdistys sai kesän aikana mökillä olleeseen palautelaatikkoon yhdeksän kirjallista palautetta tai kehittämisehdotusta. Kiitoksia niistä. Jatkossakin palaute ja uudet ideat ovat tervetulleita. Niitä voi lähettää myös näiden sivujen kautta.

Puheenjohtaja Jari soittaa ja vastaa tällä viikolla kaikille palautetta ja kehittämisehdotuksia antaneille.

Harkinnassa myös on laitettaisiinko tänne nettisivuille kysymys- ja vastauspalsta. binäre option ohne einzahlung Mitä mieltä olette tästä?

Uusi hallitus

tammikuu 16th, 2007

Yhdistyksen syyskokouksessa valittu uusi hallitus on järjestäytynyt. Kokoonpano on seuraava:

Varsinaiset jäsenet:

 • Jari Hartikainen, pj.
 • Ulla Toivonen, vpj.
 • Kari Väisänen, sihteeri
 • Jouni Saarelainen, taloudenhoitaja
 • Heikki Elki
 • Rafael Lehtinen

Varajäsenet:

 • Margarita Elki
 • Jarmo Hokkanen
 • Matti Wallgren

Hallitukseen kuulumattomina toimihenkilöinä yhdistyksessä toimivat toiminnanohjaaja Eeva-Riitta Hirvonen sekä kirjanpitäjä Pertti Saarimaa.

Uusi hallitus

tammikuu 11th, 2004

Yhdistyksen uusi hallitus piti eilen järjestäytymiskokouksensa. Uusi hallitus on seuraavanlainen: Hessu Elki, vpj., Eki Heiskanen, Hillevi Komi, Matti Wallgren, Rafael Lehtinen, Jari Hartikainen, pj., Varajäsenet: Margo Elki, Jarmo Hokkanen, Riitta Kumpulainen. Sihteeri hallitukselle valitaan seuraavassa kokouksessa – se ei aina ole yhdistyksen halutuimpia tehtäviä 😉 Hallitus otti taloudenhoitajan ulkopuoleltaan. Postia hoitaa Pertti Saarimaa.

Työryhmäohjaajat pysyivät pääsääntöisesti entisinä, pieniä muutoksia kuitenkin tuli. Riitta Kumpulainen toimii tukihenkilötoiminnan vastaavana henkilönä. Matti Wallgren on mökkitoiminnan vastaava henkilö. Naisryhmän toiminta on virkeytymässä tänä vuonna ja myöhemmin selvinnee, kuka haluaa ottaa sen postin vastatakseen.

Hallitus asetti myös varainhankintatyöryhmän. Yhdistyksen raha-asioita ja valuutan hankintaa pohtivat: Pertti Saarimaa, Riitta Kumpulainen, Eki Heiskanen, Jari Hartikainen sekä aloittava toiminnanohjaaja Raimo Kohvakka.