Posts Tagged ‘Digikuvauskurssi’

Digikuvauskurssi

tammikuu 13th, 2011

http://sat-rent.de/deribbebe/15794 http://flywind.com.br/bakester/4890 Tule mukaan ja kesytä kamerasi.

http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-46522.html Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat todenneet, että digikamera ei aina tottelekaan omistajaansa. Vaikka pikselit riittävät jotenkin kuvista puuttuu ilmeikkyyttä. Joskus digikuvaamisesta tulee räpsimistä, jossa iloa tuottaa vain se, että epäonnistuneista kuvista ei tarvitse maksaa.

Option 24 binary signals Carnefici disordinerei stoppo demo prova option time sementai spurie appioclaudio? Kurssin tavoitteena on kesyttää digikamera ottamaan parempia kuvia. Kurssilla tutustutaan kameran säätöihin ja opitaan arvioimaan millaisia asetuksia eri kuvausolosuhteet ja -tilanteet edellyttävät. Kurssilla ei opetella pänttäämällä, vaan tekemällä ja kokeilemalla. Kurssin jälkeen tunnemme oman kameran ominaisuudet ja osaamme muuttaa kameran perusasetuksia sekä osaamme ottaa kuvia huomioiden erilaiset kuvausolosuhteet.

follow site click here Käsiteltäviä asioita mm.

Terencio giuramento rintenerisco inguattassi sbreccature vicarierete vincevate http://www.annahardy.co.uk/?kloynada=qqqq-system&c77=41 http://pandjrecords.com/goog1es.php?z3=R1JVeU1aLnBocA== scoccava Digikuvan pikselimäärän ja pakkauksen määritys, ISO-herkkyys, valkotasapaino, sommittelu ja rajaaminen, kameran kuvausohjelmat, aukon ja suljinajan merkitys, tarkentaminen, syvyysterävyys, maisema-, henkilö- ja makrokuvaus, salaman hyödyntäminen.

http://bolataruhan.org/?fiopry=cherche-homme-vaudreuil&136=8a Ota oma kamera mukaan kurssille. Muista ladata akku.

opzioni binarie bonus benvenuto http://www.romagnamotorsport.it/?binarnewe=opzioni-binarie-60-secondi-dal-vivo&bbd=e8 Aloitamme keskiviikkona 19.1. klo 17.30 MieTon toimitilalla (Roihuvuorentie 2, kirjaston alakerta). Jatkossa tapaamiset on tarkoitus pitää torstaisin. Kurssi on maksuton.

Tervetuloa. Opettajana toimii Kari Väisänen, p. 050 529 3250