Jazzia ja töitä tarjolla!

28.03.2019 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

Lomailun jälkeen taas töihin, aloitetaan musiikilla!

meilleur phrase pour site de rencontre Discover More Here Jazztiistai 2.4 Savoy-teatterissa Kasarmink.46-48, kokoontuminen klo 11.40, nautitaan esityksestä ja mennään yhdessä syömään! Ilmottautumiset sunnuntai-maanantai p.050 313 6764 tai tekstari.

sample good online dating profile Teppo Mäkynen & UMO

Työasiaa!

rencontre gay paris 10 best pictures for a dating site Toiminnanohjaajaa tai -ohjaajia tarvitaan Vartiosaaren Kiekolla Kiekkokaudella, joka selviää kevään aikana. Ohjaajan tehtävät näkyvät yläpalkista.

Ohjaaja työnsä äärellä

apprendre a flirter avec la langue Vietä leppoisaa laatuaikaa saaressa, josta jopa maksetaan! Työaika ti, to ja pe klo 10-14. Saarella mahdollisesta yöpymisestä voidaan sopia. Palkkaus soviteltavissa. Tehtävään opastetaan.

half time hook up Toimesta kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä puheenjohtajaan mielellään 8.4 jälkeen. p.050 313 6764, sp.” jussihautala1951@gmail.com” tai ”mieto@mieto.fi”

Pj.

i loved this Keilailu 2.4 tiistai, aikaistettu Jazzin takia maanantaiksi 1.4, ei aprillia