Vartiosaaripäivä 20.8.2017

15.08.2017 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

visit this site right here Tulevana sunnuntaina vietetään Vartiosaaripäivää, jolloin on mahdollista tutustua saaren ainutlaatuiseen luontoon ilmaiseksi. Toimitila Kiekko Vartiosaaressa on varattu  jäsenten yhteiskäyttöön koko viikonlopun ajaksi siis 18.-20.8.

partnersuche anzeige lustig Mieto ry:n jäsenet vieraineen voivat halutessaan myös yöpyä Kiekolla em. aikana. Tästä tulee sopia toiminnanohjaajan kanssa etukäteen. Toiminnanohjaajan numero on 041 8079262.

site de rencontre gratuit via facebook Toimintapäivämme Vartiosaaressa  jatkuvat syyskuun loppuun asti tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 10-14.

rencontre otaku quebec Vartiosaari päivä sunnuntaina 20. elokuuta 2017

recherche vetement homme pas cher

try this site  

rencontre marocaine sans inscription