Sitä Itää Easton Helsinki yhteistyö

04.08.2017 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

flirter avec une fille Yhdistyksemme on saanut tukea toimintaansa Easton Helsingin Sitä Itää kampanjan ansiosta. Kampanja toteutettiin Itäkeskuksen K- Citymarketissa tämän vuoden kesäkuussa. Sen periaatteena on tukea Itä-Helsingin merkittäviä, aktiivisia toimijoita. Olemme kiitollisia ja ylpeitä siitä tuesta ja arvostuksesta, jota olemme saaneet tämän lahjoituksen myötä.

free dating chatting website Järjestimme viime vuonna 402 tapahtumaa ja niissä käyntejä oli noin 4400. Vaikka rahoituksemme hankkimiseen kuuluu myös ns. omaa varainhankintaa, on silläkin rajansa vapaaehtoistoiminnassa.

single frauen viersen Saamamme avustus mahdollistaa  osaltaan toimintamme aktiivisen jatkamisen. Kiitos lahjoittajalle!

https://www.gostatewide.net/marderos/1852

rencontre londres forum Toimintapäivät Vartiosaaressa jatkuvat  toiminnanohjaajan johdolla syyskuun loppuun asti tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Tervetuloa mukaan tekemään yhdessä antoisa kesä.

https://www.lyquix.com/lidert/180  

1 comment

  1. ulla sanoo:

    Sitä itää, niin pitä pitää!