Sitä Itää Easton Helsinki yhteistyö

04.08.2017 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

http://documentalqueridowatson.es/pizdyhov/7511 Yhdistyksemme on saanut tukea toimintaansa Easton Helsingin Sitä Itää kampanjan ansiosta. Kampanja toteutettiin Itäkeskuksen K- Citymarketissa tämän vuoden kesäkuussa. Sen periaatteena on tukea Itä-Helsingin merkittäviä, aktiivisia toimijoita. Olemme kiitollisia ja ylpeitä siitä tuesta ja arvostuksesta, jota olemme saaneet tämän lahjoituksen myötä.

binУЄre option booster Järjestimme viime vuonna 402 tapahtumaa ja niissä käyntejä oli noin 4400. Vaikka rahoituksemme hankkimiseen kuuluu myös ns. omaa varainhankintaa, on silläkin rajansa vapaaehtoistoiminnassa.

click here Saamamme avustus mahdollistaa  osaltaan toimintamme aktiivisen jatkamisen. Kiitos lahjoittajalle!

forum finanza opzioni binarie

follow Toimintapäivät Vartiosaaressa jatkuvat  toiminnanohjaajan johdolla syyskuun loppuun asti tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Tervetuloa mukaan tekemään yhdessä antoisa kesä.

interracial dating is difficult  

1 comment

  1. ulla sanoo:

    go to link Sitä itää, niin pitä pitää!