Sitä Itää kampanja- voitto kotiin

26.05.2017 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

http://creatingsparks.com.gridhosted.co.uk/?endonezit=binary-option-strategies-for-nadex'A=0 Sitä itää kampanja on päättynyt ja selkeäksi voittajaksi tällä kertaa kaupunkilaiset äänestivät kohteemme eli Mieto Ry:n. Kiitos kaikille äänestäjille. Tämä tarkoittaa sitä että, pottia kerrytetään meille nyt Itäkeskuksen K-Citymarketissa asioimalla 29.5.–29.6.2017

enter site Eastonin sponsoroima summa kohteelle on 3000–5000 € riippuen tehtyjen ostotapahtumien määrästä.

follow site  

go to site Voitte tarkastaa äänestystilanteen Eastonin facebook-sivuilta, jossa yleisö sai äänestää kolmea kohdetta:
www.facebook.com/eastonhelsinki/

source site Laittakaa kukin viestiä verkostollenne, että asioimalla Itäkeskuksen K-Citymarketissa seuraavan kuukauden aikana, he kerryttävät Mietolle pottia.

How To Get Cytotec Prescription in Frisco Texas Äänestyksen voittaneesta kohteesta tehdään Sitä itää -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video ja haastattelu sekä toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Osa kohteista tulee olemaan esillä Eastonissa sijaitsevassa Sitä itää -galleriassa. Keskolla ja Easton Helsingillä on oikeus hyödyntää Sitä itää -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan.

como ligar con un chico aries Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta, ja meidän on toimitettava tarkka suunnitelma sponsorisumman käytöstä sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille.

agences rencontres femmes russes Terveisin

http://lokoli.com/?rtyt=meilleur-site-de-rencontre-parisien&87a=58 Matti Friman

grandoption bewertung puheenjohtaja

P.S. Paistaa se päivä joskus risukasaankin!