Mielekästä Toimintaa kesällä 2017

31.05.2017 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

enter Yhdistyksemme järjestää toimintapäiviä kesällä jo aiemmin ilmoitetun mukaisesti toiminnanohjaajan(041-8079262) johdolla go site joka tiistai, torstai ja perjantai. Osallistujien tulee olla Tammisalon Airorannassa osoitteessa Airoranta 1 toiminta päivisin kello 10 mennessä, josta venekuljetuksella siirrytään toimitila Kiekolle Vartiosaareen. Paluu saaresta alkaa kello 14. Toimintapäiviin voi sisältyä myös erikoisohjelmaa, kuten kalastusta, taideleiri eri muotoineen tai vene/vaellusretkiä.

site de rencontre ado 22 Juhannusaattona pe 23.6.  järjestämme juhlan, jossa ruokailu toteutetaan nyyttikestiperiaatteella eli jokainen tuo mukanaan jotain grillattavaa( syötävää)  toisille jaettavaksi. Nyytti voi olla esim. kahvipaketti, grillimakkarapaketti yms. follow site  Yhdistys tarjoaa ”peruseväät” ja puitteet.   Juhannuksen koko viikonloppu Kiekko on yhteiskäytössä eli jäsenet ja jäsenyydestä unelmoivat voivat esim. yöpyä saaressa. Majoitustiloja on kuitenkin rajoitetusti. Varmista oma majoituspaikkasi viikolla 25 toiminnanohjaajalta.

halo 4 matchmaking gameplay Tervetuloa mukaan toimintaan ja antoisaa kesää kaikille. Yhdessä tekemällä onnistumme varmasti!

steuern binäre optionen österreich

como hago para conocer a un chico

come fare day trading con opzioni binarie