Toiminta siirtyy Vartiosaareen 2.5.2017 alkaen

28.04.2017 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

go to link Hyvät yhdistyksemme jäsenet ja jäsenyydestä haaveilevat kansalaiset:

follow Kevättalkoissa toimitila Kiekolla Vartiosaaressa saimme paikat siihen kuntoon, että voimme siirtää toiminnan 2.5.2017 alkaen  sinne. Aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan vakio toimintapäivät ovat tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Kokoontuminen toimintapäivinä on aina kello 10 osoitteessa Airoranta 1, Tammisalo. Siitä siirrytään venekuljetuksella saareen. Paluu saaresta toimintapäivinä on kello 14.

dating website for elders Mökkiä voi varata myös omaan käyttöön varausmaksua vastaan  pois lukien toimintapäivät ja jo tehdyt varaukset, mm. MHAW tapahtumat 20.5. , 23.5.  ja 30.5. Näistä on kerrottu aiemmassa kirjoituksessa näillä sivuilla.

follow link Tiedustelut vapaana olevista ajoista voi tehdä 3.5.2017 alkaen numerosta 041 4357165.

site de rencontre libyen  

aplicacion para conocer gente Tervetuloa nauttimaan saareen!

source url

see url