Toiminta siirtyy Vartiosaareen 2.5.2017 alkaen

28.04.2017 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

cherche femme a oran Hyvät yhdistyksemme jäsenet ja jäsenyydestä haaveilevat kansalaiset:

vous allez rencontrer un bel et sombre inconnu avis Kevättalkoissa toimitila Kiekolla Vartiosaaressa saimme paikat siihen kuntoon, että voimme siirtää toiminnan 2.5.2017 alkaen  sinne. Aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan vakio toimintapäivät ovat tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Kokoontuminen toimintapäivinä on aina kello 10 osoitteessa Airoranta 1, Tammisalo. Siitä siirrytään venekuljetuksella saareen. Paluu saaresta toimintapäivinä on kello 14.

flirter dans l'islam Mökkiä voi varata myös omaan käyttöön varausmaksua vastaan  pois lukien toimintapäivät ja jo tehdyt varaukset, mm. MHAW tapahtumat 20.5. , 23.5.  ja 30.5. Näistä on kerrottu aiemmassa kirjoituksessa näillä sivuilla.

gay partnervermittlung schweiz Tiedustelut vapaana olevista ajoista voi tehdä 3.5.2017 alkaen numerosta 041 4357165.

rencontres citoyennes mirepoix  

meilleur site rencontre gratuit 2018 Tervetuloa nauttimaan saareen!

mentally handicapped dating