Uudet säännöt 4.3.2017 alkaen

14.03.2017 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

una cita casual Yhdistyksemme on päättänyt uudistaa sääntöjään kevätkokouksessaan, jossa muutosesitys hyväksyttiin aiempien sääntöjen edellyttämällä tavalla toisessa käsittelyssä. Näin ollen ne tulivat voimaan 4.3.2017 alkaen.

http://armor-deck.net/edikpedik/6780 Suomen mielenterveysseura on valmiiksi hyväksyttänyt ko. säännöt Patentti- ja rekisterihallituksella. Tarkoituksena on yksinkertaistaa hallintoa ja yhtenäistää säännöt kaikkien paikallisseurojen osalta.

http://www.pioneervillage.org/wifer/2031 Suurimpana muutoksena voitaneen pitää kevät- ja syyskokouksen korvaamista yhdellä yamaha surround sound hook up vuosikokouksella, joka pidetään huhtikuun loppuun mennessä. rencontre white and black Vuosikokouksessa käsitellään samat asiat kuin aiemmin kevät- ja syyskokouksissa erikseen. Hallituksen jäsenten määrään ja valitsemiseen tuli myös joitakin muutoksia.

englisch bekanntschaft machen Voit tutustua nyt voimassaoleviin sääntöihimme sivuillamme kohdassa Mieto?

1er message site de rencontres Hyvää kevättä kaikille!

visit the site Osallistu Sinulle sopivaan ryhmätoimintaan ja voimaannu!