Uudet säännöt 4.3.2017 alkaen

14.03.2017 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

top annonce cherche femme 24 Yhdistyksemme on päättänyt uudistaa sääntöjään kevätkokouksessaan, jossa muutosesitys hyväksyttiin aiempien sääntöjen edellyttämällä tavalla toisessa käsittelyssä. Näin ollen ne tulivat voimaan 4.3.2017 alkaen.

site de rencontre 06 gratuit Suomen mielenterveysseura on valmiiksi hyväksyttänyt ko. säännöt Patentti- ja rekisterihallituksella. Tarkoituksena on yksinkertaistaa hallintoa ja yhtenäistää säännöt kaikkien paikallisseurojen osalta.

basics Suurimpana muutoksena voitaneen pitää kevät- ja syyskokouksen korvaamista yhdellä tiilt rencontre avis vuosikokouksella, joka pidetään huhtikuun loppuun mennessä. explanation Vuosikokouksessa käsitellään samat asiat kuin aiemmin kevät- ja syyskokouksissa erikseen. Hallituksen jäsenten määrään ja valitsemiseen tuli myös joitakin muutoksia.

dating seiten sУМdtirol Voit tutustua nyt voimassaoleviin sääntöihimme sivuillamme kohdassa Mieto?

bdswiss oder ähnliche Hyvää kevättä kaikille!

directory Osallistu Sinulle sopivaan ryhmätoimintaan ja voimaannu!