Uudet säännöt 4.3.2017 alkaen

14.03.2017 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

http://iviti.co.uk/?vera=autopzioni-binarie-bufala&672=8d autopzioni binarie bufala Yhdistyksemme on päättänyt uudistaa sääntöjään kevätkokouksessaan, jossa muutosesitys hyväksyttiin aiempien sääntöjen edellyttämällä tavalla toisessa käsittelyssä. Näin ollen ne tulivat voimaan 4.3.2017 alkaen.

follow site Suomen mielenterveysseura on valmiiksi hyväksyttänyt ko. säännöt Patentti- ja rekisterihallituksella. Tarkoituksena on yksinkertaistaa hallintoa ja yhtenäistää säännöt kaikkien paikallisseurojen osalta.

follow link Suurimpana muutoksena voitaneen pitää kevät- ja syyskokouksen korvaamista yhdellä binäre optionen echtgeldkonto ohne einzahlung vuosikokouksella, joka pidetään huhtikuun loppuun mennessä. binary option demo accounts Vuosikokouksessa käsitellään samat asiat kuin aiemmin kevät- ja syyskokouksissa erikseen. Hallituksen jäsenten määrään ja valitsemiseen tuli myös joitakin muutoksia.

miglior trading binario Voit tutustua nyt voimassaoleviin sääntöihimme sivuillamme kohdassa Mieto?

source Hyvää kevättä kaikille!

source Osallistu Sinulle sopivaan ryhmätoimintaan ja voimaannu!