Sääntömääräinen kevätkokous 4.3.2017 klo 14

16.02.2017 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

http://vedantaiowa.org/?makrosyt=awesome-dating-profiles&899=6c Arvoisa MieTo ry:n jäsen!

binУЄre optionen handeln swiss Olet lämpimästi tervetullut yhdistyksemme kevätkokoukseen lauantaina 4.3.2017 kello 14 alkaen Niemikotisäätiön toimintakeskus Villa Borgikseen, os. Linnanvuorentie 13, 00970 Helsinki.

http://pcalpedrete.com/?trewak=rencontre-homme-22&573=da Tämä vuosi on alkanut MieTossa vilkkaasti käsittäen useita tapahtumia joka viikko. Tästä voi jokainen osallistuja ja tapahtuman suunnittelija olla ylpeä. Mielekästä toimintaa syntyy, kun jäsenet ja jäsenyydestä haaveilevat innostuvat toimimaan yhdessä. Vilkas toiminta vaatii myös varoja. Yhdistyksemme talous on tällä hetkellä vakaalla pohjalla saatuamme Helsingin kaupungin avustuksen toimitilavuokriin ja kesäaikaisen toiminnanohjaajan palkkaamiseen. Avustuksen saamisen edellytyksenä on kuitenkin aina oma varainhankinta, johon tulee kiinnittää tänä vuonna erityistä huomiota. Kaikki ideat varainhankinnan monipuolistamiseksi ovat tervetulleita.

http://www.paperiandco.com/mikidis/7200 Kaikille jäsenille lähetetään kevätkokouksen esityslista, johon on hyvä tutustua etukäteen. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen ja Sinun kannalta tärkeitä asioita, joten toivotan Sinut vielä kerran tervetulleeksi kokoukseen tapaamaan muita mietolaisia, kuulemaan ajankohtaisia asioita ja  samalla ideoimaan tulevaa toimintaa.

http://katietraxler.com/?vuiowew=rencontre-11400&af6=38 Kokousterveisin

download marriage not dating subtitle indonesia Matti Friman

http://sparkbomb.com/magikan/1049 puheenjohtaja