Syksylläkin saareen- toimitila talviteloille

07.10.2016 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

http://katietraxler.com/?vuiowew=site-de-rencontre-amiti%C3%A9-belgique&989=d9 Syksy on edennyt niin pitkälle, että on aika laittaa kesätoimitilamme Kiekko Vartiosaaressa talviteloille.

http://locus-studio.com/?privet=conocer-mujeres-por-kik&28c=19 Talkoot asian tiimoilta järjestetään torstaina 13.10.2016 alkaen klo 10. Vielä on siis kerran mahdollisuus nauttia tämän vuoden osalta saaren ja meren lumosta. Tule antamaan oma panoksesi talkoisiin. Yhdistys tarjoaa lämpimän ruuan ja kahvit pullan kera, joten nälkäisenä tai janoisena ei tarvitse syyssäästä nauttia.

http://www.capacuras.com/?rtyt=site-de-rencontre-gratuit-54-ado&508=11  

check here Tervetuloa mukaan MIElekkääseen TOimintaan!

http://oepib.org/?efiop=mujeres-solteras-en-jacksonville&76a=7a P.S. Kun olet mukana talkoissa, voit helposti tuoda omat ehdotuksesi tulevista tapahtumista. Kaikki toiveet otetaan huomioon ja ammutaan alas, joskus.

http://www.handpickedvillas.net/malkinos/731 Trissanilta

http://oaklearners.ca/?pimakerey=site-de-rencontre-gratuit-orne&ef4=03 Muistathan vielä pukeutua ja toimia oheisen ohjeen mukaisesti.

http://adetacher.com/misroe/jisdr/4190 Turvallisuusohje talkootöihin Kiekolla

 

1 comment

  1. ullatk sanoo:

    KIITOS mietolaiset
    Muutoni hoito on ollut todella upeaa. Kaikkki on tehty hienosti. Tosin viimeksi sain tänne rukkaset ja epäilen ettei kannata muuttaa ihan heti taas, Muuttaminen on kuitenkin aika mieletöntä toimintaa.
    Yritän karata näiden ikean laatikoiden joukosta torstaina vielä kerran saareen tänä vuonna. Kai näihin looriin tottuu ennen pitkää.
    ullatk