Grillausretki Sipoonkorpeen la 9.4.2016

01.04.2016 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

opzioni digitali demo gratis senza registrazione Yhdistyksemme järjestää luontoretken Sipoonkorpeen Ängesbölen nuotiopaikalle lauantaina 9.4. 2016 klo 10 alkaen. Lähtöpaikka on Itäväylän Teboil huoltoasema. Retken kesto on  noin kolme tuntia. Pukeudu sään mukaan ja laita jalkaan maastokävelyyn sopivat jalkineet. Tuttuun tapaan retkieväät tulevat talon puolesta. Toki omia eväitäkin voi mukaan ottaa ja vaikka termospulloon juotavaa.

https://www.tuseguro.com/kambjasie/2515 Ohessa pari talvista kuvaa. Tällaista tuskin näkyy enää nyt, kun kevät on jo koittanut.

enter site SIPOO_Talvitulva_0019_02p_ReijoNenonen_KT_Vastavalo_702 Sipoonkorpi001_ismotuormaa_702

click here Lähde katsomaan miltä luonto näyttää Sipoonkorvessa keväällä. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvitse tehdä. Riittää, kun tulee lähtöpaikalle ajoissa ja sopivissa retkivarusteissa. Lisätietoja saa soittamalla Matille numeroon 0400 799 054.

go Keväistä mieltä kaikille.

tadalafil tastylia prices