TUTUSTUMINEN KEHÄRATAAN LA 19.3.2016

10.03.2016 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

enter site Yhdityksemme tarjoaa KEHÄRATAAN tutustumismatkan ja aterian matkan jälkeen kaikille jäsenille ja jäsenyynestä haaveileville.

binary options forex signals review Retki toteutetaan P-junalla lauantaina 19.3.2016 kello 12 alkaen. Seroquel sale Kokoontuminen tuolloin päärautatieaseman laitureiden 16-19 alueelle. Junamatka lentoasemalle ja takaisin rautatieasemalle kestää noin tunnin, jonka jälkeen menemme ruokailemaan edulliseen ravintolaan Ateneuminkujalle.

http://www.mylifept.com/?refriwerator=demokonto-trading-sparkasse&382=b5 demokonto trading sparkasse Lisätietoja retkestä saat soittamalla sivuillamme näkyviin numeroihin. Reitti ja asemat näkyvät oheisesta kuvasta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvitse tehdä.

site de rencontre paris homme  

go keharata_595x800           Kehärata lentoasema infokyltti rautatieasema (30062015)

opziopni binarie