ELOKUVIIN JÄRVEN TARINAA KATSOMAAN

12.02.2016 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

http://bundanoonhotel.com.au/?plerok=Tastylia-Tadalafil-Oral-Strips-Buy-20-MG-Without-Prescription Yhdistys tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden päästä näkemään kotimainen dokumenttielokuva ”JÄRVEN TARINA”.

http://lycee-condorcet.fr/?fremorer=forum-discussion-rencontre-belgique&e1b=42 http://bodowlaw.com/?biopeme=operazioni-binarie-esercizi&a26=b8 Ajankohta on tiistaina 16.2.2016 klo 18.15 ja paikkana Tennispalatsi.

http://mullbergaskolan.se/?pankreatit=Cialis-K%C3%B6pa-sverige&a74=60 Järven tarina -elokuva vie katsojan Suomen luonnon ainutlaatuisimman aarteen, järviemme, saloihin ja myytteihin. Suomalaisen kulttuurin ja muinaisten uskontojen tarinat heräävät henkiin, kun pinnan alla oleva maailma avataan katsojille ensi kertaa tässä laajuudessa. Järven tarinassa kaikki kerrotaan veden kautta; selityksensä saavat niin maailman synty kuin veden äärellä ja alla elävät eläimet, kasvit ja hyönteiset. Vuodenajat vaihtuvat tarinoiden myötä, yli kuusi tuhatta vuotta järvien historiaa kerrotaan vanhojen suomalaisten tarujen, uskomusten ja uskontojen kautta.

see P.S. Ota mukaan go site krapulassa töihin reiki ry lama dari biasanya. Tunggu saja sampai masuk tampilan SAMSUNG Galaxy Selamat…