ELOKUVIIN JÄRVEN TARINAA KATSOMAAN

12.02.2016 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden päästä näkemään kotimainen dokumenttielokuva ”JÄRVEN TARINA”.

partnervermittlung landwirtschaft schweiz http://racingcitychorus.org/filmo/6897 philippines free online dating sites rencontres du troisième type dvdrip rencontres femmes 81 quand chuck rencontre larry streaming videobb rencontre n 1 look here rencontre dolbeau site de rencontre l'amour est dans le pré Ajankohta on tiistaina 16.2.2016 klo 18.15 ja paikkana Tennispalatsi.

Järven tarina -elokuva vie katsojan Suomen luonnon ainutlaatuisimman aarteen, järviemme, saloihin ja myytteihin. Suomalaisen kulttuurin ja muinaisten uskontojen tarinat heräävät henkiin, kun pinnan alla oleva maailma avataan katsojille ensi kertaa tässä laajuudessa. Järven tarinassa kaikki kerrotaan veden kautta; selityksensä saavat niin maailman synty kuin veden äärellä ja alla elävät eläimet, kasvit ja hyönteiset. Vuodenajat vaihtuvat tarinoiden myötä, yli kuusi tuhatta vuotta järvien historiaa kerrotaan vanhojen suomalaisten tarujen, uskomusten ja uskontojen kautta.

P.S. Ota mukaan Veikkauskorttisi, mikäli Sinulla on sellainen. Saat yllätyslahjan sekä säästämme yhteisiä varojamme.

Tässä vielä muutama kuva maistiaisiksi:

THUMB_JarvenTarina_800c THUMB_JarvenTarina_800g THUMB_JarvenTarina_800i