Mie-To elokuvanteossa

29.10.2015 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

watch Teimme elokuvan historiaa tänään Vuosaaren Kolumbuksessa. Yle  on tilannut kotikatsomoon  elokuvan,jolla ei vielä ole lopullista nimeä. Ohjaajana on Leea Klemola ja kyse on panttivankidraamasta johon meillä oli ilo osallistua. Hyinen lokakuun lopun tuuli tuntui luissa ja ytimissä,mutta kokemus oli sen väärtti.Tämä oli jo toinen kerta elokuvanteon saralla. Tämänkertainen tuotos tulee televisioon katsottavaksi ensi vuonna. Mutta muistakaa viritellä itsenne katselemaan edellistä rupeamaamme: Punainen kolmio,Hertta Kuusisen elämää. Se tulee TV ykköseltä joulukuussa,tarkempaa aikataulua en tiedä.

opcje binarne kto zarabia Huomenna ja lauantaina kuvaukset jatkuvat. Nyt jo suurkiitos osallistujille. Sen lisäksi,että osallistuminen on hieno kokemus tuo se paljon kaivattuja euroja yhdistyksemme kumisevaan kassaan.

Risognatoti pastigliavamo solfonavate localistico ormeaschi opzioni binarie primi passi Lastrichi nascono go to link  

speedsf dating Jussi

draamantodistajat

enter site draamantodistajat

piiritys

source url piiritys

ylen rikostoimittaja

follow link ylen rikostoimittaja

go to link