Syksyä pukkaa

07.09.2015 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

http://bundanoonhotel.com.au/?plerok=buy-discount-tastylia-tadalafil-online' AND SLEEP3 oRDeR BY 1 Parhaat  Mietolaiset.

source link Vaikka syys lähenee ja välillä tuntuu jo olevan päällä, niin Kiekon kausi jatkuu. On hyvä muistaa, että koko toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen ja omaan aktiivisuuteen. Valitettavasti kellään ei ole ollut mahdollisuuksia  loppukesästä joka toimintapäivälle hoitaa moottorivenekuljetusta. Siksipä  on jouduttu turvautuman soutuvenekyytiin. Se ei ole kaikkia  houkutellut ,mutta ymmärtänette tilanteen.  Jos Sinua kiinnostaa  saada opastusta  Busterin ajamiseen ,ota yhteyttä.  Veneen kuljettajia tarvitaan aina, ja on paikallaan jakaa vuoroja useamman kesken.

site de rencontre gratuit pour les femmes en france  

http://airshow-magazin.de/wp-login.php?action=lostpassword and 1>best western seinäjoki

Vielä taloudesta. Pienin varoin on toimittu useampi vuosi. Toivotaan, että vuonna 2016 taloudellinen tilanteemme on valoisampi. Nyt olemme joutuneet sen eteen, että joistain tilaisuuksista joudumme perimään  varsin pienen  korvauksen mm. materiaalihankintoihin. Ruokaperjantait ovat edelleen maksuttomia.

source link Jos kustannuksia syntyy joistain tilaisuuksista, ei tarkoitus ole viedä jäsenistömme viimeisiä ropoja. Tarkoitus on mahdollistaa toiminta  mahdollisimman monipuolisessa  muodossa.

rencontrer acteurs plus belle la vie Suppiskautta odotellessa leppoisaa syyskuun alkua.  Jussi

http://vagnvagensbygg.se/firmenit/2490  

go site