Polttopuita porukalla noutamaan to 11.6.

05.06.2015 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

anyoption strategie Torstaina 11.6.klo 10 alkaen jatketaan polttopuiden hakua Vartiosaaresta Kiekon toimitilalle hyväksi havaitulla menetelmällä. Torstain toimintapäivän erikoisohjelmassa on siis tulen ruuan nouto kulutuskohteisiin: grilliin,saunan lämmitykseen ja takkaan.

10 sites de rencontre original Ponttooni tyhjää täynnä                 Ponttoni lastissa

go to link Totuttuun tapaan talkooväelle on tarjolla lämmin ruoka ja kahvit pullan kera.

watch Tule siis Tammisalon Airorantaan torstaiaamuna klo 10 mennessä. Sieltä siirrytään hulppean m/s Rauhan kyydillä kohti toiminta-aluetta.

phone dating P.S. Järjestämme juhannusjuhlat pe 19.6.2015 toimitila Kiekolla. Luvassa mm. toivemusiikkia. Osallistumalla toimintapäiviin, voit kertoa omista toiveistasi tulevan ohjelman ja järjestelyjen suhteen.

follow site Lähde liikkeelle hankkimaan hyvää mieltä!

go to site