Torstai-ilta

19.03.2015 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

Edelleen kevättä ilmassa,mutta  kohta kuulemma hyytyy hymy. Niin lupasi Pekka Pouta,sääprofeettojen luotetuin ennustelija. Matti valgrenin kanssa aioimme viedä verkot siikaa  pyytämään,mutta kuinkas kävikään.

http://penizeamy.cz/friopre/2122 Edellisen yön jäät pakkautuivat laivalahdessa juuri venesatamaan,paksuiten sinne missä  venekin odotteli.Eilen yritin leikkiä jäänmurtajaa,mutta matka tyssäsi uimarannan kohdalle.Vene nousi jäälle.Tipahti kellumaan. Käänsin kiltisti takaisin.

sitio de mujeres solteras Mutta,lauantaina taas uusi yritys.Jos se onnistuu niin ilmoittelen pikimmiten milloin pääsee mukaan kokemaan.

speed dating costa rica Joka tapauksessa ensi viikon perjantaina  on ruokapiirissä kalaruokaa. Itse pyydettyä ja koska itse ruuan myös valmistan niin taivaallisen hyvää. Siis minun mielestäni.Makuja kun on monia kuten koirarotujakin.

How To Get Cytotec Prescription in Garden Grove California