Laiturilta on sitten pilkitty

04.03.2015 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

http://salsiando.com/finelit/2480 FOT3025Kolmetoista rohkeaa hienoisessa tihkusateessa niin sillalla kuin laiturilla jos jonkinlaista kiiltävää syötillä varustettua pyydinvälinettä heilutellen värjötteli tuimassa tuulessa. Kun kilpailu julistettiin alkaneeksi ja säännöt oli tehty selväksi pistivät kalat  kiireesti toimeksi ja syöksyivät ainakin kilometrin päähän pyyntipaikasta.Ei auttanut kutsuhuudot eikä shamanistinen tanssi.

follow site Yksi pikimusta minkki uiskenteli ja ihmetteli apajapaikkansa tyhjyyttä. Sekin luikahti rantakivien suojaan.

http://kopuamonastery.org.nz/felmor/1142 Jo alkoi tapahtua,huudot raikuivat ja vavat vavahtelivat. Siima vinkui ja kädet heiluivat. Vonkale toisensa jälkeen mätkähti laiturille.Laituri tärisi kalasateessa,meri kuohui,jäät murtuivat.Saivat lokit ja minkki särjet ja kiisket,pasurit ja silakat,kassiin viuhahtivat ahvenet ja hauet.Niin täyttivät mielen unelmat somat. Mikä oudointa,kädet haisivat kalalle ja kamerassa oli vakaa kuva. Niin on mystinen maailma.Kuin uni ja tosi sisäkkäin.

enter Sormet kohmeessa  siirryimme kerhohuoneelle  hernekeitolle ja saunomaan.Mikä siinä oli ollessa, ystävät keskenään mielekkäässä puuhassa:leipää ja soppaa kitusiin,löylyä kiukaalle ja kahvit päälle.

enter Tämän kaiken todisti Jussi

http://battunga.com.au/?giopere=tecniche-avanzate-per-opzioni-digitali-per-metatrader&111=5a  

site de rencontre wahoo