Kulunutta viikkoa katsellen

06.03.2015 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

opcje binarne gie_da Mukava olo  näin perjantai-iltana katsella  viikon juttuja.Alkuviikosta käytiin pilkkimässä ja saunomassa. Saalista ei tullut,mutta väliäkös hällä. Tuuli ja räntääkin  heitteli tovin. Silti eräskin osallistujista totesi seuraavana päivänä: Oli hieno kalareissu ja ilmakin oli kaunis.

http://armor-deck.net/edikpedik/41 Niin meihin vaikuttaa yhteinen hyvä.Vesisadekin muuttuu auringonpaisteeksi kun ollaan yhdessä hyvässä porukassa.

http://www.segway.fi/?kastoto=bin%C3%A4re-optionen-ladder-strategie&d78=ca Tänään syötiin vatsat täyteen KP:n ja Tompan  mainiota nakkikeittoa. Oli  maut kohdallaan. Sitten hiukka harrastimme  rentoutumista. Eerokin kävi jo leijumassa jossain kehonsa ulkopuolisissa sfääreissä.

http://ramshergill.com/womens/arran-sly/ Matti käy hakemassa vielä leivät perjantain kunniaksi,jokainen voi noutaa omansa ”salaisesta” jakopisteestä.

 

http://bandarjudibola.org/?protis=citation-sur-la-premiere-rencontre-amoureuse&075=7b Jokaisella viikolla jotain,samanlaista ja erilaista,isommalla ja pienemmällä porukalla.Yhdessä.

cheap fincar Odotellaan jäiden varhaista lähtöä,saarikausi jo on tulossa.

http://bolataruhan.org/?fiopry=homme-cherche-femme-pour-mariage-usa&5b8=a6  

http://gogirlsmusic.com/?poniker=servicio-de-citas-nissan&3cb=37 Jussi

site de rencontre zemzem