Kun vain

03.12.2013 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

get link Kun vain saisin paremman työpaikan, sitten olisin onnellinen.
Kun vain saisin paremman auton, sitten olisin onnellinen.
Kun vain kotini olisi kuin sisustuslehden aukeama, sitten olisin onnellinen.
Kun vain, niin sitten…

arabische männer kennenlernen Tutkimusten mukaan kun ihminen on onnellinen, niin silloin asiat alkavat sujumaan. Onnellinen ihminen tekee työnsä hyvin, jolloin hänellä on paremmat mahdollisuudet saada uusi työpaikka ja palkankorotuksen mukana se parempi auto. Onnellisen ihmisen kanssa on helppoa olla, joten erilaisia sosiaalisia mahdollisuuksia tulee eteen enemmän.

http://www.mycoldprairie.com/pizdboluy/262 Toiseen suuntaan yhtälö ei toimi. Kaikki ihanat uudet tavarat ja asiat elämässämme tulevat normiksi ihan muutamissa viikoissa. Totumme niihin, vaikka aluksi olisimme hyvinkin onnellisia niiden saamisesta. Sen jälkeen haluamme lisää, uudempaa, hienompaa, seuraavat uudistetut mallit milloin mistäkin laitteesta.

edarling site de rencontre avis

http://www.shyamtelecom.com/?siterko=apri-la-tua-attivit%C3%A0-di-opzioni-binarie&1e7=2d Joskus kannattaa pysähtyä ja miettiä haluaako oikeasti sitä mitä uskoo haluavansa. Oikeasti pohtia miten sen toivotun asian tai tavaran saaminen vaikuttaa elämään ja olenko sitten oikeasti onnellinen. Mikä tekee tekee onnelliseksi?

http://theboxseat.co/?privet=mujer-busca-hombre-merlo-bs-as&6a7=c4 Kuinka moni shoppaileekaan kun on huono olo. On hyvin helppoa hetkeksi ostaa onnellisuuden tunne. Seuraavana päivänä voi ostaa sen uudelleen, kun uuden omistamisen tunne on jo hiipunut pois.

go here Vanhan zen-sanonnan mukaan saat sen huolet, minkä omistat. Jos omistat asunnon, saat asunnon huolet. Jos omistat auton, saat auton huolet. Silloin kun tavaraa on yllin kyllin alkaa huolena olla niiden säilytys, paikoilleen siivoaminen ja kierrätys. Varsinkin nykyään kun roskiin ei pitäisi heittää mitään sinne kuulumatonta, on kierrätys jo isompi homma. Tavara pitää lajitella ja viedä asiaan kuuluviin kohteisiin. Ylimääräisestä tavarasta voi olla kohta todella vaikea päästä eroon.

source Kun huomaa että juuri se jalkakäytävä mitä kuljet onkin ihan hyvä tai että se taivas mitä katsot onkin ihanan sininen, voi keskittyä niihin oikeisiin kauniisiin asioihin elämässä.

conocer chica valencia Rumin sanoihin “Kun menet puutarhaan, kiinnitätkö huomion ruusuihin vai piikkeihin” voisi lisätä “Vai kiinnitätkö huomiota naapurin uuteen lajikkeeseen, mistä sinun on heti saatava itsellesi parempi versio”?

http://mirandamarrsblog.com/?marixyana=mail-d%27accroche-site-de-rencontre&7a1=48 Pieni meditointi hetkeen tulemiseen:
Sisään hengittäessä anna itsesi olla läsnä tässä hetkessä.
Ulos hengittäessä huomaa että hetki on hyvä sellaisenaan.

Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

Elämä voi olla parempaa!