Meditointia ei mitata mittanauhalla

19.04.2013 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

paruvendu 51 rencontre Meditointi ei ole laji missä tuloksia voi mitata mittanauhalla. Moni itsensä kehittyminen on helposti mitattavissa kellolla, mittanauhalla tai osaamisella. Meditointi ei kuulu niihin. Itse asiassa meditointia harjoittaessa pyritään olemaan saavuttamatta yhtään mitään. Kaikki mitä tapahtuu, tapahtuu.

http://www.negocioseninternetrentables.com/flomance/3238 Nykyihmiselle voi olla vaikeaakin sisäistää ettei harjoittaessa olla tavoitteellisia. Lähes koko elämämme kieppuu tavoitteiden ja saavustusten ympärillä. Yhtäkkiä pitäisi osata olla vain.

75 carlos dating “Vain oleminen” on kuitenkin kevyt olotila, koska voi päästää irti kaikesta muusta. Päästetään irti ajatuksista, päästetään irti tilanteen analysoimisesta, päästetään irti tavoitteista, päästetään irti kaikesta muusta paitsi siitä mikä on läsnä olemasa olevassa hetkessä.

citas via web css Mielessä risteilevien ajatusten rauhoittaminen on elämänpituinen harjoite, se on elämäntapa. Se ei ole oikotie. Se on omien kehitysalueiden realistista kohtaamista ja suunnan ottamista mielenrauhaan. Se on rauhoittumista valitsemaan omaa toimintatapaa.

go to this website

best dating sites for nri inians in usa Meditoinnin puhutaan olevan trendikästä juuri nyt. Ehkä se onkin. Ihmiset ovat kuitenkin harjoittaneet sitä tuhansia vuosia kaikessa hiljaisuudessa, pitämättä suurta meteliä itsestä. Meditointiin ei kuulu harjoitusmäärillä kehuminen eikä eksoottisilla meditointipaikoilla oman statuksen nostaminen. Se on omaa sisäistä harjoittelua mikä näkyy omassa olotilassa ja sitä kautta asenteessa ja käyttäytymisessä. Sillä ei ole tarkoitus nolata toisia ihmisiä, eikä asettaa itseä jalustalle.

les meilleurs sites de rencontres belges Vaikka meditoiminen, rauhoittuminen tuottaa hyvää oloa, on hyvin todennäköistä että toisinaan nousee pintaan ikäviä tunteita ja vanhoja traumoja. Ikävä tunne ei ole tekosyy olla harjjoittelematta. Kuten kaikki olotilat, ovat nekin väliaikaisia, eikä niistä kannata pelästyä eikä lopetaa harjoittelua. Hetki on sellainen kuin se on, joten hyväksy myös ne vähemmän mukavat päivät ja hetket ja muista että kaikki muuttuu kaiken aikaa, joten ikävätkin tunteet menevät kyllä ohi.

site de rencontres pour blancs Luovu itsen arvostelemisesta, myös meditoinnin suhteen. Kun suhtaudut itseen ja toisiin lempeydellä ja myötätunnolla, olotila kevenee ja jaksat paremmin. Valjasta myötätunnon voima käyttöösi!

Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

Elämä voi olla parempaa!