Äänet meditoitaessa

19.10.2012 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

http://bossons-fute.fr/?fimerois=site-de-rencontre-pour-personne-timide&2c9=0a Hiljaisuus on lepoa, ainakin itselleni. Tosin emme koskaan ole absoluuttisessa hiljaisuudessa, vaan ympärillämme on aina ääniä, sekä voimme myös kuulla sisäisiä ääniä, kuten vaikka sydämenlyöntejä.

Bonuses Meditointiharjoittelua aloittava kokee usein ympäristön äänet häiritseviksi. Äänet tuottavat muistoja ja tunnelmia. Ne kertovat mieleemme tarinoita. Toiset äänet koemme miellyttävinä ja toisista emme pidä. Toiset äänet ovat mielestämme erittäin häiritseviä.

online dating for pot smokers Alussa monet syyttävät harjoittelun vaikeutta jostain itseä häiritsevästä ympärillä olevasta äänestä. Viereisellä kadulla liikkuvan hälytysajoneuvon sireenin ääni häiritsee ja tulee tunne, että kun tuo ääni vain katoaisi, niin voisin keskittyä.

blog Olen kokenut itse liikenteen metelin erittäin häiritsevänä ihan arjen keskelläkin. Hiljattain jotain muuttui. Liikenteen metelistä tulikin harjoituksen aikana pehmeä “pilvi” ympärilleni, jossa oli erittäin hyvä olla. Olisin voinut olla “liikennemelupilvessä” tyytyväisenä vaikka kuinka pitkään. Kun en vastustanut ääniä, ja otin ne osaksi harjoitusta, ne muuttivat luonnettaan. Tuo sama tunne on kantanut arkeen. Ohimenevä liikenne ei tunnu enää niin häiritsevälle. Se lähinnä muistuttaa että voin meditoida meteliä.

http://netix.pl/includes/frazaty/1413

https://infotuc.es/esminec/1775 Kotonakin saattaa valmistautua harjoitukseen perheen ollessa pois, ajatellen, että nyt ei tule häiriöitä. Emme kuitenkaan voi vaikuttaa ympäröivään maailmaan, joten hälytysajoneuvojen sireenien äänet, naapuruston koira tai pihaan pysähtyvä jäätelöauto voi tuoda äänimaailmaan elementtejä, joiden toivoisimme katoavan.

sims 3 saisons rencontres en ligne Ota äänet osaksi harjoitusta. Kuuntele ääniä sellaisina kuin ne ovat. Ilman tarinaa, ilman arvostelua. Kuuntele huomaatko missä ääni syntyy ja missä se katoaa. Kuuletko sisäiset äänet ja kuuletko ulkoiset äänet? Huomaatko hiljaisuuden äänien välissä?

site rencontre femme russe serieux Keskity kuulemiseen, älä äänien luomiin ajatuksiin. Huomioi mihin ajatus menee, ja sen jälkeen yritä lempeästi päästää siitä irti, tuoden ajatus takaisin pelkkään kuulemiseen.

Vaikka pakenisi maaseudun rauhaan, pitkälle korpeen missä kenenkään ei pitäisi olla, voi sielläkin kukko kiekua itseä ärsyttävällä tavalla tai suihkukoneen meteli osua korviin. Maailma on täynnä erilaisia ääniä. Helpointa on ottaa ne osaksi harjoittelua.

Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

Elämä voi olla parempaa!