Katsellaanko pilviä?

07.08.2012 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

http://fitbodz.com.au/?frimer=site-rencontre-ado-gratuit&664=32 Olen katsellut huomattavan paljon pilviä tänä kesänä. Ehkä niitä on ollut tarjolla katseltavaksi aiempaa enemmän tänä vuonna.

http://oregonpont.hu/?porowokariel=rencontre-gratuite-04&6b6=c9 Pilvistä tulee mieleen Jaska Jokunen sarjakuva, jossa Jaska katselee Tellun ja Epun kanssa pilviä taivaalla. Tellu “psykiatrin ominaisuudessaan” kyselee mitä muut näkevät taivalla. Eppu kertoo näkevänsä mm. kartan ja kuuluisan taiteilijan kasvot. Jaska Jokunen kertoo viimeisessä kuvassa vuorollaan, että oli aikonut sanoa näkevänsä ankan ja hepan, mutta muuttaakin mielensä.

you could check here Sarjakuva on monella tavalla ajatuksia herättävä. Koska olet viimeksi katsellut pilviä? Toivon, että kesän aikana kaikilla on ollut mahdollisuus maata tai istua rauhassa ja ihmetellä pilvien muodon muuttumista taivaalla. Pilvien katselu kuuluu jokamies oikeuksiin.

site de rencontre gerardmer

why not try this out Pilvien muotoihin keskittyminen on hyvä ja helppo läsnäoloharjoitus. Se auttaa unohtamaan kaiken hälinän mitä elämässä on, ja olemaan hetkessä, kaikessa rauhassa. Pilvet muuttavat muotoaan alati. Ne ilmaantuvat kuin tyhjästä, liikkuvat ja taas hajoavat kadoten iäksi.

helpful resources Mindfulness opastaa harjoituksissa myös pilvien metaforan kautta. Ajatukset ovat kuin pilvet taivaalla. Voit seurata miten ne tulevat, muuttuvat ja lopulta katoavat. Ajatuksemme ja tuntemuksemme muuttuvat jatkuvasti. On hyvä oppia huomaamaan, että ikävätkin tuntemukset katoavat. Kaikkeen ei ole aina pakko reagoida. Voi huomioida mitä tuntee, ja jäädä odottamaan tunteen muuttumista ja tai katoamista.

failblog amish dating Toivottavasti kehtaamme kertoa että näemme ankan, vaikka toinen näkisi Mozartin. Me ihmiset olemme sosiaalisia olentoja, ja arvioimme itseämme suhteessa toisiin. Se selittää miksi on tärkeää saada yhtä hienoja vaatteita kuin kavereilla tai uudempi auto kuin naapurilla. Jos pystyy luopumaan tarpeesta verrata itseään muihin, vapautuu olemaan juuri sellainen kun haluaa olla.

rencontre entre femmes et hommes Tärkeämpää on myös kohdella itseä myötätuntoisesti. Ei itseltä voi pakottaa aina suuria näkemyksiä ja oivalluksia. Ja ankan näkeminen tuo omaan mieleeni ajatuksen hellyttävästä sympaattisesta ihmisestä. Ankan näkeminen pilvissä on ihan yhtä arvokasta kuin minkä muunkin tahansa näkeminen.

Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

Elämä voi olla parempaa!