Positiivisuusansa

20.06.2012 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

find more info Vaikka positiivisuudessa on paljon kaunista ja hyvää, täytyy myös muistaa, että elämässä on paljon enemmän harmaan sävyjä, eikä sitä sen tähden voi aina kaikkiin tilanteisiin ulottaa.

visit this site right here Ihminen saattaa olla väkivaltaisessa parisuhteessa. Joka sellaisessa on ollut, tietää että usein alistaminen alkaa vasta, kun puoliso on saanut toisen “koukutettua” vauvan, yhteisen asunnon tai avioliiton kautta. Usein se alkaa pikkuhiljaa, jopa huomaamatta, jolloin väkivallan kohde ei ole varma mistä oikein on kysymys, milloin se on alkanut ja mikä on edes totta. Olisiko erilainen ajattelu muuttanut toisen toimintaa? Miten ihmiset jotka vannovat positiivisuuden nimeen ja sanovat että voimme muuttaa vain itseämme (mikä on osittain totta), eivät myönnä että toinen voi satuttaa ajattelet mielessäsi mitä tahansa?

read the full info here Kysyisitkö henkisen väkivallan uhrilta mitä hän on tehnyt, jotta toinen kohtelee huonosti? Ehdottaisitko häntä vain käyttämään kiitollisuutta ja anteeksi antamista työkaluina? Mitä jos hänen henkensä on vaarassa? Me todella voimme saada itsemme uskomaan lähes mitä tahansa, joten vaarallisessakin tilanteessa voimme manipuloida itsemme olemaan positiivisia ja onnellisia, ja jäämään vaaralliseen tilanteeseen.

olx colombia mujer busca hombre

http://www.gramus.si/ralf/4633 Olen kuullut miten uupunut ihminen on manipuloinut itsensä uskomaan että on elämänsä voimissa ja jatkaa energiavarantojensa käyttämistä vaatimalla itseltään koko ajan lisää, vaikka suodut lepohetket eivät enää palauta voimavaroja ollenkaan.

http://peterboroughphotographicsociety.com/primeta/3589 Entä kun ihminen sairastuu vakavasti? Onko se hyvä hetki heittää päälle syytöksiä siitä miten olet ajatellut, jotta aiheutit itsellesi sairastumisen? Positiivinen ajattelu vie monesti eteenpäin ja antaa toimivia työkaluja elämänhallintaan, mutta harmaan eri sävyt kannattaa muistaa tässäkin kategoriassa. Syöpään sairastuneelle on turha sanoa “mitä olet ajatellut”, hän tarvitsee tukea ja voimaa taistella.

site de rencontre moto gratuit Positiivista psykologiaa ei ole kehitetty syyllistämään, ja negatiivisillakin tunteilla on tehtävänsä. Meillä on oikeus tuntea välillä väsymystä, turhautumista, surua, ahdistusta… Vanha viisaus sanoo että suru on surtava. Pullottamalla tunteet syvälle sisälle, edesauttaa ison räjähdysherkän aineen kasvamista. Tunnista ja tunnusta tunteesi rauhassa ja syyllistymättä. Tutkitusti tunteiden tunnustaminen itselle rauhoittaa olotilaa. Erota, että sinä et ole ajatuksesi. Voimme aina valita miten toimimme, jos huomaamme hetken jolloin valinta tapahtuu. Ja tärkeimpänä kaikesta, kohtele itseäsi myötätunnolla ja lempeydellä.

Continue Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

Elämä voi olla parempaa!