Yksinkertainen vinkki ajan säästöön

16.05.2012 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

http://www.tentaclefilms.com/?yutie=guida-alle-opzioni-digitali-pdf&e2d=75 Meillä on usein ajatus, että voimme säästää aikaa. Emme kuitenkaan voi laittaa aikaa pankkiin odottamaan pahoja päiviä, vaikka toki voimme elintavoillamme pyrkiä pidentämään elämää. Ajan tuhlaaminen sujuu yleensä hyvinkin helposti.

buy Priligy with mastercard in Garden Grove California Oma tavoitteeni ei ole tehostaa kaikkea tekemääni äärimmilleen, jotta elämässä kaikki sujuisi kuin tehokkaasti viritetyssä koneessa. Tavoitteeni on saada asioita hoitumaan siten, että aikaa jää lorvailuun ja muihin asioihin, joita nautin tehdä.

go “Älä tee asioita kahdesti” -neuvo vapauttaa aikaa muuhun. Monella meistä on tapana katsoa sähköpostia heti kun viestiääni kertoo, että jotain uutta on saapunut. Sähköpostiin vilkuileminen tuon tuosta rikkoo keskittymisen ja joudumme jälleen kerran kokoamaan ajatukset uudelleen käsillä olevaan tehtävään. Jossain vaiheessa palaamme sähköpostiin ja käsittelemme sen jollain tavalla. Näin olemme kohdistaneet siihen huomiota ja aikaa kaksi kertaa. Voit laskea kuinka monta sähköpostia saat päivän aikana ja kuinka monta kertaa käännyt katsomaan viestejä, vaikka ei olisi tarkoitusta vielä tehdä niiden eteen mitään. Kuinka paljon hukattua aikaa tästä tulee organisaatiotasolla?

source site

go to link Teemme muitakin asioita enemmän kuin yhden kerran. Joskus mietimme tehtävän mahdollista aloittamista niin pitkään, että olisimme sen jo tehneet. Minulla oli kollega, jolla oli tapana tulla huoneeseeni valittamaan kuinka hänellä oli niin paljon töitä, ettei aika riittänyt niiden tekemiseen. Hän saattoi olla luonani tunnin pari ja vain valittaa tilannettaan. Hän vei omaa aikaansa ja minun aikaani. Enkä usko että olin ainoa kuuntelija hänen valituksilleen. Hän suoritti valitusvirttään päivästä toiseen ja stressin kasvaessa kaiken aikaa hyvin vähän tuli valmiiksi.

http://www.sme-ae.it/?bioske=binary-option-fast-withdrawal&0ea=24 lacetti wiki viruses evolve lama dari biasanya. Tunggu saja sampai masuk tampilan SAMSUNG Galaxy Selamat…