Yksinkertainen vinkki ajan säästöön

16.05.2012 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

look at these guys Meillä on usein ajatus, että voimme säästää aikaa. Emme kuitenkaan voi laittaa aikaa pankkiin odottamaan pahoja päiviä, vaikka toki voimme elintavoillamme pyrkiä pidentämään elämää. Ajan tuhlaaminen sujuu yleensä hyvinkin helposti.

More about the author Oma tavoitteeni ei ole tehostaa kaikkea tekemääni äärimmilleen, jotta elämässä kaikki sujuisi kuin tehokkaasti viritetyssä koneessa. Tavoitteeni on saada asioita hoitumaan siten, että aikaa jää lorvailuun ja muihin asioihin, joita nautin tehdä.

cherche femme pour mariage avec photo “Älä tee asioita kahdesti” -neuvo vapauttaa aikaa muuhun. Monella meistä on tapana katsoa sähköpostia heti kun viestiääni kertoo, että jotain uutta on saapunut. Sähköpostiin vilkuileminen tuon tuosta rikkoo keskittymisen ja joudumme jälleen kerran kokoamaan ajatukset uudelleen käsillä olevaan tehtävään. Jossain vaiheessa palaamme sähköpostiin ja käsittelemme sen jollain tavalla. Näin olemme kohdistaneet siihen huomiota ja aikaa kaksi kertaa. Voit laskea kuinka monta sähköpostia saat päivän aikana ja kuinka monta kertaa käännyt katsomaan viestejä, vaikka ei olisi tarkoitusta vielä tehdä niiden eteen mitään. Kuinka paljon hukattua aikaa tästä tulee organisaatiotasolla?

find out here now

find out Teemme muitakin asioita enemmän kuin yhden kerran. Joskus mietimme tehtävän mahdollista aloittamista niin pitkään, että olisimme sen jo tehneet. Minulla oli kollega, jolla oli tapana tulla huoneeseeni valittamaan kuinka hänellä oli niin paljon töitä, ettei aika riittänyt niiden tekemiseen. Hän saattoi olla luonani tunnin pari ja vain valittaa tilannettaan. Hän vei omaa aikaansa ja minun aikaani. Enkä usko että olin ainoa kuuntelija hänen valituksilleen. Hän suoritti valitusvirttään päivästä toiseen ja stressin kasvaessa kaiken aikaa hyvin vähän tuli valmiiksi.

http://toyotadostlari.com/?pizdfer=homme-cherche-femme-rencontrer&1fd=ec Hän astui ansaan jossa tekemättömistä tehtävistä tulee viivyttelyn myötä niin iso möykky, ettei enää tiedä mistä päästä pitäisi tai voisi aloittaa. Tulee tunne, että ei enää mitenkään voi päästä kiinni töissä ajantasalle. Kuitenkaan ei ole muuta mahdollisuutta kuin aloittaa jostain ja edetä yksi asia kerrallaan. Jos jää viivyttelemään vielä lisää, lisää vain omaa taakkaansa. Lyhyellä tähtäimellä viivyttely ehkä saattaa tuoda pienen palkinnon, koska ei joudu kohtaamaan asiaa vielä. Pitkällä tähtäimellä tilanne on vaarallinen ja voi maksaa jopa työpaikan.

Check This Out Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

http://theboxseat.co/?privet=aviso-oportuno-mujer-busca-hombre&e24=d7 Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

Elämä voi olla parempaa!