Ihmisyystaitoja

04.04.2012 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

http://aquanetta.pl/?kostromesp=opcje-binarne-bankier.pl&f3a=ea Viime perjantaiset uutiset koulussa ammuskelijasta pysäyttivät. Tänään taas kuullaan vastaavanlaisia uutisia ulkomailta. Tuntuu että uutisia tapetuista ja murhatuista ihmisistä sekä muusta käsittämättömästä väkivallasta ja kiusaamisista tulee enemmän koko ajan. Mikä meitä vaivaa? Onko niin monessa asiassa kilpaileva ja koveneva yhteiskunta liikaa herkemmille?

http://bannholz.net/masjanja/7915 Tuntuu että “ihmisyystaidot” ja niiden hallinta ovat kohta tärkeämmässä asemassa kuin monet muut aikuisuuteen valmentavat taidot. Ei riitä että osaa monia yleissivistäviä taitoja ja tietoja, jos ei osaa käyttäytyä, eikä ottaa toisia ihmisiä huomioon tai ei tiedä koska olisi syytä hakea apua ja mistä sitä apua saa. Ihmisiä pitäisi nuoresta asti opettaa käsittelemään omia tunteitaan oikealla tavalla, sekä huomaamaan ja tulkitsemaan omia reaktioitaan. Kun huomaa mitä itsessä tapahtuu ja mistä ne tunteet ja tuntemukset tulevat, on mahdollista vaikuttaa siihen miten käyttäytyy.

wieviel kann ich nach der ersten einzahlung bei 24option einzahlen

http://wolontariatsportowy.com/fioepr/bioepr/3074 Kun miettii kuinka monta ihmistä maapallolla on, tuntuu pahalle ajatella kuinka paljon yksinäisiä ihmisiä on. Kohtaan monia yksinäisiä aikuisia työssäni. Vaikka ihmisellä on ura ja perhe, hyvät ystävät saattavat puuttua kokonaan. Puoliso voi olla paras ystävä, mutta myös ainoa ystävä. Monella on niin kiire, että ystävyyssuhteiden ylläpitoon ei jää aikaa. Varsinkin jos elämäntilanteet muuttuvat hyvin erilaisiksi, ystävyys saattaa jäädä paitsioon.

http://macarthurgrange.com.au/?proklon=aplicaciones-para-conocer-gente-en-ecuador&0a8=4c Valmennustapaamisissa ihmiset surevat menetettyjä ystävyyssuhteita. He myös pohtivat mitä vikaa heissä on, kun seura ei kelpaa. Meillä kaikilla on tarve olla hyväksyttyjä ja pidettyjä. Kun joukkoon ei huolitakaan syntyy syviä haavoja. Miten voisimme oppia olemaan satuttamatta toisiamme? Täytyy muistaa että luontaisesti kiinnitämme suurempaa huomiota kaikkeen negatiiviseen, joten pienelläkin toiminnalla tai sanalla saatamme aiheuttaa paljon pahaa mieltä.

http://stlukeslutheranchurch.org/valkirty/2272 Metta-kursseilla opettelemme hoivaamaan omia arpiamme. Opettelemme parantamaan syviä haavoja sisällämme. Rakastavaa ystävällisyyttä annetaan itselle ja toisille. Hyvän, jopa rakastavan tunteen voi oppia saamaan aikaiseksi omassa mielessä. Kun sen osaa, on se upea työkalu omaa hyvinvointia tukemaan. Millaisia olemme ilman sisäisiä haavojamme?

go to link Meidän kulttuurissamme ei ole tapana kovin paljon rakkaudesta puhua, eikä sanaa käyttää. Vastaavasti englannin kielessä sanaa tunnutaan viljeltävän hyvinkin “leväperäisesti”. Teetän rakastavan ystävällisyyden (Metta) harjoituksia toisinaan myös työpaikkojen tilaisuuksissa. Alussa näkyvät torjuvat ja puolustavat eleetkin yleensä sulavat harjoituksen edetessä. Me tarvitsemme hoivaa, hyväksyntää, myötätuntoa ja rakkautta. Nuorille harjoitus olisi erityisen tarpeellinen. Murrosikä on herkkää aikaa, jolloin monet pienet sanat ja tapahtumat saavat aikaan isoja ongelmia. Vastakkaisella tiedolla on silloin suuri merkitys.

http://cafemamboibiza.com/?vuuijj=site-de-rencontre-gratuit-avis-2014&f86=04 Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

follow Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

http://powerhandling.com/?vikys=what-state-of-matter-does-radioactive-dating-work-best-with&acc=d4 Elämä voi olla parempaa!