Tehokkuus on huomion hallintaa

25.03.2012 kirjoitti Heidi Kommentoi »

geld verdienen mit binären optionen erfahrungen Amerikassa on tutkittu stressin vaikutusta työtehokkuuteen. Stressin määrä työssä on tuplaantunut viimeisen vuosikymmenen aikana. 70% henkilöstön työhön liittyvistä valituksista ovat stressiin kohdistuvia. Stressi näkyy kasvavina työterveysmenoina. Stressi vaikuttaa ihmiseen kokonaisvaltaisesti ja useilla erilaisilla oireilla.

follow Tutkijat ovat myös huomanneet, että ihmisen kyky keskittyä yhteen asiaan on alle 10 minuuttia. Sen pidempään keskiverto ihminen ei kykene keskittymään. Olemme niin tottuneita jakamaan huomiotamme saapuvien viestien ääniin puhelimessa ja sähköpostissa, sekä hyppelemään tietokoneella eri ikkunoiden välillä milloin työasiassa, milloin sosiaalisessa mediassa, pelissä tai uutisvirrassa. Elämämme tuntuu olevan yhtä keskeytyksen virtaa.

http://www.azulyblanca.com/?jjsalo=cfd-opciones-binarias&8a2=eb

strategia opzioni binarie stocastico Stressaavissa tilanteissa ihmiselle on luonteenomaista etsiä pakotietä, unohdusta. Kaiken kiireen keskellä saatamme jämähtää nettisurffailuun tai sähköpostien selailuun, kun pitäisi keskittyä vain hoitamaan asia kuntoon. Aivomme ovat plastiset, eli ne oppivat uutta läpi elämän. Mitä enemmän käyttää aikaa netissä surffailuun, siitä tulee tapa. Jos käyttää aikaa keskittymisen opetteluun, siitä tulee tapa.

binäroptionen stockpair Tutkijat ovat huomanneet että tehokkuus on paljon vähemmän ajanhallintaa ja paljon enemmän huomion hallintaa. Monet yritykset ovat ottaneet Mindfulnessin työkalukseen. Koska yhteen asiaan keskittyminen on tehokkaampaa kuin multitasking, kannattaa yritysten pyrkiä keskittymistä suosivaan työkulttuuriin. Tutkimusten mukaan rauhalliset ja rennot työntekijät ovat tyytyväisempiä, heillä on vähemmän sairaspäiviä ja he ovat tehokkaampia. Amerikassa laskettiin, että vain 10 minuuttia yhteen asiaan keskittymään pystyvä työntekijä maksaa 20-40% tehokkuuden menetyksessä yritykselle.

follow url Mindfulness opettaa keskittymistä. Se opettaa kiinnittämään huomion johonkin, jonkin aistin avulla, sekä pysyttelemään siinä. Ajatus vie hetken kuluttua mennessään, mutta harjoituksessa opetellaan huomaamaan mitä tapahtuu ja palaamaan takaisin keskittymiseen. Tekniikka on hyvin helppo ja yksinkertainen, mutta saattaa aluksi olla hyvin vaikea toteuttaa.

http://modernhomesleamington.co.uk/component/k2/itemlist/user/877?format=feed Usealle harjoittajalle Mindfulnessista tulee elämäntapa. Se ei tarkoita hipiksi ryhtymistä ja puiden halailua. Se tarkoittaa rauhallisuutta, keskittymistä ja huomioimista. Tyyntä oloa ja rentoutta. Kiireettömyyden tunteen lisääntymistä.

http://elenagiustozzi.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1512865217.2204480171203613281250 Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

http://sybillian.com/?odsapo=quantitative-trading-system-book&037=3c Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

mercado de opções binárias Elämä voi olla parempaa!