Älä pelästy huonoja päiviä

21.02.2012 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

outfit cita casual Onnellisuus voidaan määritellä muun muassa tunteena siitä, että elämä on hyvää. Meillä kaikilla on oikeus olla onnellinen. Usein unohdamme, että onnellisuus ei ole euforiaa. Onnellinenkin ihminen kokee huonoja hetkiä, päiviä ja aikoja. Ihminen voi olla onnellinen, mutta silti kokea surua jotain asiasta. Onnelliset ihmiset pitävät huonoja, surullisia aikoja ja hetkiä ohimenevänä ja luottavat siihen, että elämä palaa onnellisimmille uomilleen tavalla tai toisella. Heillä on vahva usko tulevaan.

follow Elämme ajassa jossa voimme turruttaa ikävät tunteet monin eri tavoin ja yleensä todella helposti. Kun ikäviä ajatuksia tulee mieleen, joku avaa radion, toinen television, joku lähtee ostoksille ja joku toinen saattaa etsiä jääkaapista ruokaa lohduksi. Joku lähtee lenkille ja juoksee pois pahan olon. Joku menee lääkäriin ja hakee reseptin. Osalla ikävistä ajatuksista ja tunteista on meille tärkeää kerrottavaa. Ne ovat signaaleja jotka viestivät, kun kuljemme väärään suuntaan.

click

rencontre femme russe marseille Jos aina tukahdutamme kaikki ikävät tunteen sijaistoiminnolla, löydämme todennäköisesti itsemme lopulta pahasta jumista. Työssäni näen asiakkaita, jotka eivät todellakaan enää tiedä mitä haluavat, mitä tulisi tehdä. Yhteys omaan itseen ja omiin aitoihin toiveisiin on kadonnut. Saattaa olla että apua toivotaan painonhallintaan, mutta onkin syytä miettiä mikä synnyttää tarpeen lohturuokkia itseä. Tai saattaa olla että ihmisellä on yleinen paha olo, mutta alkuperä tunteelle on hämärtynyt. Syy saattaa koostua monesta erilaisesta pienestä asiasta. Mutta jos ei ole kuunnellut itseä, ei ole osannut tehdä itselle sopivia valintoja, mikä tulee näkyväksi ajan myötä.

click here Elämme hyvin itsekeskeistä aikakautta. Mutta olemme monesti väärällä tavalla itsekeskeisiä. Toteutamme itseämme sen mukaan miten meidän oletetaan itseämme toteuttavan tai miten uskomme toisten haluavan meidän toteuttaa itseämme. Olemme olevinamme suuria individualisteja, mutta silti verhoudumme toisten kehittämiin brändeihin, joilla kuvaamme jotain tärkeää itsestämme. Tai koemme painetta näyttää tietynlaiselle, olla tietyn painoinen tai elää elämään jollain hyväksyttävällä tavalla.

http://toyotadostlari.com/?pizdfer=butch-femme-dynamics-dating&730=6b Kun lähdemme oikeasti pohtimaan omia tarpeita tai toiveita, saatamme huomata miten ne ovatkin niitä pieniä asioita, joilla meille on merkitystä, jotka tekevät meidän onnellisiksi. Harvoin se merkkikäsilaukku kauan ilahduttaa, uusia upeampia mallejahan tulee kauppoihin monta kertaa vuodessa, mutta vaikka merkityksellinen työ voi tuoda iloa monena päivänä viikossa jopa vuosia.

agencias matrimoniales en medellin gratis Kun ihminen alkaa meditoimaan se usein antaa ikäville tunteille vihdoinkin mahdollisuuden nousta pintaan. Tunteita ei kannata pelästyä. Niitä voi hoitaa. Jos koet, että olet jäänyt vaille rakkautta, harjoita rakkauden esiin kutsumista ja itselle rakkauden antamista Metta-meditoinnin avulla. Jos se tuntuu vaikealle, voit ensin harjoittaa kiitollisuuden esiin nostamista.

site rencontre femme voilee Ikävät tunteet kuuluvat elämään. Aina ei voi olla hauskaa ja kivaa. Elämä on hyviä päivä ja huonoja päiviä, vaikka olisi perusonnellinen ihminen. Ikävistä päivistä ei kannata hätääntyä. Juttele läheiselle tai vastapainoksi kirjoita ylös niitä asioita, jotka ovat hyvin elämässäsi. Hoida itseäsi henkisesti ja fyysisesti. Ole tärkeä itsellesi. Se miten hoidat itseäsi, heijastuu suoraan siihen miten kohtelet muita. Miten kohtelemme muita, vaikuttaa siihen miten meitä kohdellaan. Otetaan vastuu omasta olotilasta ja parannetaan siten koko lähipiirin hyvinvointia.

go to link Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

follow link Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

Elämä voi olla parempaa!